Skip to main content

Sähköasentajia saneeraustyömaalle

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa.Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistumiseen.

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajia saneeraustyömaalle Helsingin keskustaan. Kohde on vanha toimitila, josta rakennetaan asuntoja. Osaaville tekijöille on tarjolla yli vuoden pituinen työmaa. Työtehtävät kohteessa sisältävät muun muassa kaapelointia, kalustuksia, rasiointeja, listoituksia, valaisimien laittoa sekä muita saneerauspuolen sähkötöitä. Odotamme hakijoiltamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vähintään vuoden verran kokemusta saneerauspuolen sähkötöistä. Työhön valituilta löytyy myös alan koulutus, oikea asenne ja motivaatio työntekoon sekä halu kehittyä työssään. Työssä on myös mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille. 

Työssä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Palkka sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mikäli olet hakemamme ammattilainen, laita hakemusta tulemaan.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Veli-Pekka p. 040 0236788 tai [email protected]

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12223781

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti