Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköinsinööri

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä ja sähköä sekä myymme lämpöpalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita.

Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen. Etenemme kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Matkalla kohti hiilinegatiivisuutta teemme konkreettisia tekoja: luovumme fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä. www.vantaanenergia.fi
Haussa sähköinsinööri Suomen suurimmalle jätevoimalalle!

Haemme sähköinsinööriä jätevoimalan ja lämpökeskusten sähkö- ja automaatiokunnossapitoon varmistamaan häiriötön energiantuotanto asiakkaillemme. Työtehtäviisi kuuluvat jätevoimalan ja lämpökeskusten sähkölaitteiden kunnossapidon työnsuunnittelu, varaosa- ja materiaalihankinnat sekä kunnossapitojärjestelmän ylläpito. Lisäksi osallistut muutos- ja perusparannustöiden suunnitteluun, toteutuksen valvontaan sekä ulkopuolisen työvoiman ja palvelujen hankintaan. Tarvittaessa toimit myös työnjohtotehtävissä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Mielenkiintoinen tuotantoympäristömme takaa, että työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi. Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.
  • Pääset osaksi hyvää työporukkaamme, jossa toisia arvostetaan ja autetaan.
  • Olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja luovumme fossiilisista polttoaineista jo vuonna 2026 ja tavoitteemme on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista innovatiivisuus ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on sähkövoimatekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja olet työskennellyt voimalaitosten tai prosessiteollisuuden työnsuunnittelu- tai työnjohtotehtävissä.
  • Käytät sujuvasti kunnossapitojärjestelmiä osana työtäsi ja sinulta löytää osaamista sähkötekniikasta ja sähkölaitteista.
  • Työskentelet oma-aloitteisesti ja huolellisesti.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi sekä sidosryhmiemme kanssa.
  • Toimit työssäsi sähkötöiden ja sähkökäytön johtajana, joten sähköpätevyys 1 on tehtävässä välttämätön.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa antaa sinulle työnsuunnitteluinsinööri Antti Oikarinen tiistaina 30.8. klo 13–15, keskiviikkona 7.9. klo 13–15 tai tiistaina 13.9. klo 13–15 puh. 046 923 5922 tai etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 25.9.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköinsinööri

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti