Skip to main content

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

Oletko sähköinsinööri, joka motivoituu koneiden ja laitteiden suunnittelusta sekä mahdollisuudesta päästä kehittämään olemassa olevia ratkaisuja edelleen? Asiakkaamme Prima Powerin sähkösuunnittelijoiden tiimi etsii vahvistusta kasvun ja kehyksen tueksi Seinäjoelle. Vakituinen työsuhde solmitaan työntekijän ja Prima Powerin välille. Tehtävässä toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Sähkösuunnittelijana vastaat joustavien valmistusjärjestelmien tuotekehityksestä sekä asiakastoimitusten sähkösuunnittelusta. Tehtävässä otat projekteista vastuun alusta loppuun sekä olet mukana niin suunnittelussa, testauksessa kuin käyttöönotoissakin. Työtä tehdään pääosin Seinäjoen tehtaalla sekä rajoitetusti asiakkaiden luona.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Koulutusta sähkötekniikan alalta (insinööri/DI)
  • Kokemusta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, kenttäväylistä ja liikkeenohjauksesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vahvan kehittämisasenteen ja halun oppia uutta.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen koneturvallisuusvaatimuksista. Tehtävässä tulet lisäksi hyötymään erinomaisista yhteistyötaidoista, huolellisesta työskentelyotteesta ja kyvystä hahmottaa kokonaisuuksia sekä ratkaista ongelmia.

Prima Power tarjoaa mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä sekä eturivin paikan huipputeknologiaa sisältävien koneiden kehitystyön parissa. Työviihtyvyyteen ja -hyvinvointiin panostetaan mm. laajalla työterveydenhuollolla, ajantasaisilla työvälineillä sekä moderneilla toimitiloilla. Prima Powerilla pääset osaksi tiivistä ja osaavaa porukkaa, joka järjestää aktiivisesti myös monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.

Hae paikkaa viimeistään 12.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 837 4019

Finn-Power Oy

FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie –konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena yrityksenä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

Barona Teollisuus
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus