Skip to main content

Sairaanhoitaja Akuutin päivystysosasto

Työskentely päivystysosastolla on monipuolista ja vastuullista kolmivuorotyötä, joka tarvitsee akuuttihoidon ammattilaisen. Oletko sinä sellainen? Tervetuloa sairaanhoitajaksi päivystysosastolle!

Haemme HUS Akuutin Haartmanin päivystysosastolle työstään innostuvaa sairaanhoitajaa. Hoidamme päivystysosastolla tarkkailua ja seurantaa vaativia potilaita, jotka tarvitsevat lyhytaikaista päivystysluonteista hoitoa. Osastoon kuuluu myös kahdeksanpaikkainen valvonta.

Tarjoamme vastuullisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen, merkityksellisen työn, mukavan työyhteisön, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä akuuttihoitajana päivystystyön näköalapaikalla.

Odotamme Sinulta palveluhenkistä asennetta, hyvää paineensietokykyä ja positiivista työotetta. Työssä tarvitset myös erinomaisia yhteistyötaitoja toimiessasi moniammatillisen tiimin jäsenenä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta akuuttihoitotyöstä, mutta voit olla myös työuraasi vasta aloitteleva sairaanhoitaja. Toivomme

Sinun olevan innostunut kehittämään itseäsi akuuttihoitotyössä.

Huomioithan, että HUSin työntekijänä odotamme sinulta täyttä sitoutumista HUSin arvoihin; kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus.

Työn aloitus 27.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa tekemään parasta akuuttihoitotyötä kanssamme!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Leena Puolakanaho, leena.puolakanaho@hus.fi, p. 0403347348
Ylihoitaja Nina-Maarit Lehikoinen, nina-maarit.lehikoinen@hus.fi, p. 050427162

Sairaanhoitaja Akuutin päivystysosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus