Skip to main content

Sairaanhoitaja, Espoon sairaalan päivystysosasto

Kiinnostaako sinua työ päivystysosastolla? Nautitko vaihtelevasta työstä? Kiinnostaako moniammatillinen yhteistyö? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.
Haemme joukkoomme Espoon sairaalan päivystysosastolle sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen 24.5.-24.11.21 väliselle ajanjaksolle tai sopimuksen mukaan.

Osastomme sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen uusissa, viihtyisissä tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampusta. Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhytaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 3 vrk. Osastolla on 22 sairaansijaa ja potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja vastaat potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua palvella potilaita hyvin, kykyä motivoitua työstä sekä halua oppia ja kehittää uutta.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan ja tarvitsemiesi työvälineiden käyttöön. Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Hae mukaan osaksi iloista ja osaavaa joukkoamme!

Työ alkaa 24.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon sairaalan päivystysosasto
Työaika: 114 h 45 min / 3 vkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voi hakea myös sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa iv-lupaa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Sairaanhoitajaopiskelijoiden lääkehoidon osaaminen varmistetaan Espoon sairaalan lääkehoitosuunnitelman mukaisesti.

Arvostamme akuuttihoidon ja gerontologisen hoitotyön osaamista.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Kaisa Jakobsson, p. 040 639 4282
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 24.5.2021 - 24.11.2021
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 21.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-709-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 06.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti