Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Keuhkosairaudet

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työpaikassa? Entä sitoutua HUSin arvoihin kohtaaminen edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus? Tule tekemään merkityksellistä työtä Keuhkosairauksien ja kardiologian osastolle 6A – joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa.

Haetaan sairaanhoitaja HUS Sydän- ja keuhkokeskuksen keuhkosairauksien ja kardiologian osastolle 6A Meilahden kolmiosairaalaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 25.10.21-25.4.2022 ja mahdollisuus, että sijaisuus jatkuu edelleen.

Hakijan täytyy täyttää vuorotteluvapaaseen liittyvät ehdot. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkataan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö.

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
-    ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
-    alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
-    vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Osastollamme hoidetaan myös elektiivisiin toimenpiteisiin tulevia kardiologisia potilaita. Teemme tiivistä yhteistyötä Keuhkosairauksien osaston 6B:n kanssa ja toimeen valittu työskentelee joustavasti molemmissa yksiköissä.

Odotamme Sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja intoa hoitotyön kehittämiseen. Hoitotyön osalta olemme kehittämässä toimintaamme kansainvälisen magneettisairaalaviitekehyksen mukaisesti. Seuraamme systemaattisesti hoitotyön tunnuslukuja ja olemme sitoutuneet työmme jatkuvaan laadun parantamiseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut työhön oma-aloitteisesti ja positiivisella otteella, muita kannustaen. Yksikössämme panostamme henkilökunnan mahdollisuuksiin kouluttautua ja kehittää omaa työtänsä. Katsomme eduksi vuodeosasto- ja infektiopotilaiden hoitotyön kokemuksen. Työntekijöiden perehdytyksen tukena on opetushoitaja.

Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävään valittu sitoutuu päivittäisen resursoinnin malliin.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Haku päättyy 27.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Pirkko Bellaoui, p. 050 427 1699

Sairaanhoitaja Keuhkosairaudet

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus