Skip to main content

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kotihoito

Haemme tiimiimme sairaan/terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen 31.1.22 alk. tai sopimuksen mukaan.

Tiimissämme työskentelee viisi sairaan/terveydenhoitajaa, yksi vastaava sairaanhoitaja, 23 lähi/kodinhoitajaa sekä kotihoidon esihenkilö. Mielestämme tiimissämme on hyvä ja reilu henki, ja pidämme siitä, että töihin on mukava tulla. Tuemme tiimissämme toinen toisiamme ja kollegan puoleen voi aina kääntyä. Arvostamme huumoria, naurua ja kahvihetkiä työskentelyn ohella, muttemme kuitenkaan käännytä teenjuojia taukotilasta. Tarjoamme sinulle siis lupsakan, osaavan ja vastuullisen työyhteisön, jossa työntekijät ovat viihtyneet pitkään.

Toivomme sinulta reipasta ja itseohjautuvaa asennetta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä halua hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeimpänä lähtökohtana näemme asiakkaiden hyvinvoinnin ja heidän tarpeisiinsa vastaamisen. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen kollegan ohjauksessa sekä opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi, olitpa sitten vastavalmistunut tai kokenut konkari.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Sairaan/terveydenhoitajana huolehdit asiakkaan hoidosta ja hoidontarpeen arvioinnista yhdessä muun tiimin kanssa.

Meillä sinun on mahdollista tehdä halutessasi Voiman mukaisia työvuoroja, jossa tekemällä hieman pidempää päivää, tulee kaksi vapaapäivää enemmän kolmeen viikkoon. Työ painottuu arkiaamuihin.

Toimistomme sijaitsee Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä. Alueemme välimatkoista selviytyy hyvin kävellen tai pyörällä, myös auton käyttö on mahdollista.

Mikäli asiakaslähtöinen työ lupsakassa työporukassa kiinnostaa, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi herkkuhetkille kanssamme!

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito

Luemme eduksi työkokemuksen kotihoidosta.

Yhteystiedot: Kotihoidon esihenkilö Minna Colak
p. 050 594 1146, arkisin klo 9-15
Työpaikan osoite: Laajalahdentie 30, 2 krs., 00330 HELSINKI
Palkkaus: 2746,78 e/kk
Työ alkaa: 31.1.2022
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.01.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-03-71-22
Ilmoitus jätetty: 14.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11160133

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kotihoito

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus