Skip to main content

Sairaanhoitaja, vieroitushoito-osasto

Hei sairaanhoitaja! Jos olet kiinnostunut päihdetyöstä, meillä voisi olla tarjolla sinulle sopiva työ Espoon vieroitushoito-osastolla!

Vieroitushoito-osastolla on 16 paikkaa päihteistä vieroittautuville asiakkaille. Osastolla hoidetaan lähes kaikki espoolaiset laitosvieroitusta tarvitsevat asiakkaat. Osastolla työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, lääkäri sekä laitosapulaisia.

Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Asiakkaiden akuutteja vieroitusoireita hoidetaan esimerkiksi lääkärin määräämää lääkitystä toteuttamalla. Vieroitusoireiden arviointi tapahtuu aina yhdessä asiakkaan ja lääkärin kanssa. Psykososiaalisen tuen antaminen asiakkaille vieroituksen aikana kuuluu olennaisena osana työhösi.
Työssäsi selvität ja suunnittelet yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti muiden asiakkaan verkostojen/hoitotahojen kanssa vieroitushoidon jälkeistä hoitopolkua ja kuntoutusta. Työhösi kuuluu myös asiakkaan kokonaistilanteen arviointi yhdessä työryhmän kanssa. Lisäksi sairaanhoitajana vastaat aika ajoin ajanvarauspuhelimessa tehtävistä hoidontarpeen arvioista.

Työssäsi menestyt hyvin asiakaslähtöisellä ja itsenäisellä työotteella. Päivittäisessä työssäsi sinulta vaaditaan lisäksi ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme työsi tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja kehittämiseen. Sinua odottaa vieroitushoito-osastolla ehdottoman ammattitaitoinen ja mukava työryhmä!

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi: Espoon vieroitushoito-osasto
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe LOP -lääkehoitokoulutusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja oman työn organisointikykyä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Hanni Hyvönen, p. 050 532 1751
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 2.8.2021 - 31.7.2022
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 02.07.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-870-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja, vieroitushoito-osasto

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus