Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sandwich Artist/Pikaruokatyöntekijä

Etsimme tositarkoituksella joukkoomme uutta työtä pelkäämätöntä Sandwich Artistia pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikkoina Näsilinnankadun, Rautatienkadun, Rautatieaseman ja TAYSin Subway®- ravintolat. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat tärkeimpinä asiakaspalvelu, leivän ja ruoan valmistus Subway® -konseptin mukaan sekä ravintolan puhtaanapito.

Lähetähän hakemuksesi meille jos koet olevasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, sosiaalinen ja kykenevä työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa.

Olet tiimipelaaja ja luot omalta osaltasi hyvää yhteishenkeä työyhteisössä. Olet myös joustava työaikojen suhteen sillä tarjottava työ sisältää aamu- ja iltavuoroja niin arkena kuin myös viikonloppuna.

Työehdoissa ja palkassa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta.

Arvostamme aiempaa Subway®- tai ravintola-alan kokemusta. Myös aikaisempi kassatyöskentely on iso plussa. Suomen kielen taito on ehdoton vaatimus. Hakijan on oltava täysi-ikäinen iltatyön vuoksi. Hygieniapassi täytyy olla suoritettuna.

Töitä on tarjolla 3-5 vuoroa viikossa, työtunteja vähintään 50 h/3 vko.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vain kesätyötä ei valitettavasti ole tarjolla yllä mainituissa Subway -ravintoloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mira Perttula, 0504444418, mira.perttula@adecco.fi

Sandwich Artist/Pikaruokatyöntekijä

Tampere
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus