Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

SENIOR ACCOUNTANT

Hei, sinä kiinteistötalouden ammattilainen!

Oletko osaava ja kokenut kiinteistösijoitusalan Senior Accountant? Kiinnostaisiko sinua vakituinen työsuhde, missä pääsisit tukemaan Sagaxin Suomen organisaation kasvavaa liiketoimintaa ulkoisen laskennan ammattilaisena?

Haemme siis ulkoisen laskennan ammattilaista osaksi omaa huipputiimiämme. Tehtävä- ja vastuualueesi koostuvat seuraavista osa-alueista oman osaamisesi mukaisesti:

•                 Yhtiöiden tilinpäätökset (FAS) ja veroilmoitukset

•                 Muut veroasiat (esim. varainsiirtoverot)

•                 Kirjanpidon jaksotukset

•                 Transaktioiden kirjanpito

•                 Hoitokuluvuokrat (esim. tasauslaskelmat)

•                 Transaktioiden kirjanpito

•                 Budjetointiin liittyvät avustavat tehtävät (esim. kuluseuranta)

•                 Henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan muut osa-alueet

Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja tehtävän edellyttämä koulutus. Otat uudet järjestelmät (Visma) haltuun nopeasti, hallitset Excelin hyvin ja pidät prosessien kehittämisestä. Toimit luontevasti suomen ja englannin kielellä.

Henkilönä olet tavoitteellinen ja toimintatapasi on systemaattinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Toivomme, että olet kuunteleva ja kehityshakuinen henkilö, joka vie asioita eteenpäin vauhdikkaasti ja pitkäjänteisesti, varmalla otteella. Työskentelytapasi on energinen ja aloitteellinen, kannat mielelläsi vastuuta ja kykenet työskentelemään joustavaan tyyliin.

Sagax panostaa vahvasti työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa työntekijöilleen koulutusmahdollisuuksia. Liittymällä joukkoomme pääset osaksi loistavaa ja ammattitaitoista työyhteisöämme. Saat hoidettavaksesi itsenäisen ja vastuullisen roolin. Toimintamme kasvaessa pystymme tarjoamaan myös kehitysmahdollisuuksia menestyville työntekijöillemme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040 822 7042. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17277 viimeistään 25.9.2022.

Sagax Finland on kasvava kiinteistösijoitusyhtiö, jonka toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Kohteemme ovat ensisijaisesti tuotanto-, varasto- ja hybriditiloja mutta lisäksi meillä on sekä toimisto- että liiketiloja. Omistuksessamme on Suomessa 204 kiinteistöä, joissa vuokrattavaa pinta-alaa on yhteensä 1.374.000 m² per 30.6.2022. Asiakkaita meillä on Suomessa noin 600 ja suurimpia niistä ovat mm: Konecranes Oyj, HKScan Oyj, Sanomala Oy, Bilia Oy Ab, Nokia Oyj, Kesko Oyj ja Volvo Finland Ab. Konsernin emoyhtiön AB Sagaxin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Olemme aloittaneet Suomessa liiketoiminnan vuonna 2004 ja AB Sagax toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Ranskassa, Hollannissa, Espanjassa ja Saksassa. Sagax on noteerattu Nasdaq OMX Tukholmassa Large Cap -listalla.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

SENIOR ACCOUNTANT

Sagax Asset Management Finland Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti