Skip to main content

Senior .NET Developer

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Etsimme kokeneita devaajia työskentelemään pitkäkestoisissa asiakasprojekteissa ja ratkomaan asiakkaidemme monipuolisia koodipähkinöitä yhdessä muun tiimin kanssa.

Työssä onnistumiseen tarvitset vahvaa kokemusta Azure-pilvipalvelusta ja web-sovelluskehityksestä joko .NET:llä tai Java:lla. Arvostamme myös kokemusta modernien käyttöliittymien rakentamisesta (React, Angular tai Vue), mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja halu oppia uutta.

Vankan sovelluskehitysosaamisen lisäksi tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet tiimipelaaja ja haluat olla osana n. 70 kehittäjän tiimiä, jossa on motivoituneita ja osaavia kollegoita.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus loistaa ja vaikuttaa omaan työhönsä. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita pitkäkestoisissa projekteissa ja laajan vaikutusmahdollisuuden omaan työnkuvaan sekä käytettäviin teknologioihin. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, millä tavoin ja millä välineillä työtäsi teet.

Ilmapiirimme on avoin ja kannustava, meillä työkaverit auttavat toisiaan. Monipuolinen tekeminen, modernit teknologiat ja menetelmät sekä hyvä työilmapiiri ovat vahvuuksiamme.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ​​Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

Täältä pääset tutustumaan tarkemmin toteuttamiimme hankkeisiin.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 23.06.2021 mennessä. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Ville Viljanen, puh. +358 44 755 9858.

Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys ja työn aloitusajankohta on sovittavissa loppukesään tai syksylle.

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 160.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Senior .NET Developer

Tampere
Helsinki
Turku
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus