Skip to main content

Siivooja

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa vaihtuviin kohteisiin Vaasaan. Tehtävänäsi on huolehtia asiakaskohteiden rappujen siivouksista ja pesuista.

Toivomme sinulta jonkun verran aiempaa siivouskokemusta. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme kuitenkin positiivista asennetta, joustavuutta sekä halua tehdä työt huolellisesti ja vaatimusten mukaisesti. Edellytämme B ajokorttia.

Työaika saattaa hieman muuttua päivittäin, mutta töitä on arvioitu olevan tarjolla n. 25/h viikko. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin kesän yli, mahdollisesti pidempäänkin.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakulomakkeen tai Bolt -sovelluksen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Boltin Siljalta numerosta 0504701895.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Siivooja

Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus