Skip to main content

Siivooja

Siivooja

Bolt yhdistää rakennusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon ja logistiikan työt ja työvoiman uudella tavalla. Tavoitteenamme on saada työ ja työntekijä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita SIIVOOJIA Sotkamon alueelle. Kohteet voivat olla mökki-, hotelli- ja toimitilasiivouksia.

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissa työskennellään työparin kanssa tai itsenäisesti, työtehtäviin perehdytetään, joten reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle. Kyseessä on työyhteisö, jossa pärjää myös englannin kielellä, joten et välttämättä tarvitse sujuvaa suomen kielen taitoa. Kohteeseen kulkemiseen tarvitset omaa autoa.

Mikäli olet reipas ja oma-aloitteinen, sinusta on mukava nähdä kättesi jälki, sekä pidät siisteydestä, niin kannattaa hakea paikkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan joustavasti, viimeistään alkuvuonna 2022.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Minna Leinonen 050 471 7666
minna.leinonen@bolt.works

Miska Lahtonen 050 443 2561
miska.lahtonen@bolt.works

Haku päättyy: 31.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Siivooja

Bolt.Works Oy
88600 Sotkamo
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja