Skip to main content

Siivooja iltapäivä,Tampere

Asiakkaamme Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kaupunkien ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka vastaa Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä sekä TAYS Keskussairaalan ja Pitkäniemen ateriapalveluista. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tarjoamme vuosittain 12 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä reilun 700 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on n. 64 milj. euroa.

Etsimme nyt kyseiselle asiakkaallemme

SIIVOOJIA

monipuolisiin siivouskohteisiin.

Työtehtäviin kuuluvat asiakastilojen ylläpitosiivous ja jaksottaisia perussiivoustöitä. Siivooja työskentelee kouluissa, oppilaitoksissa ja ravintokeskuksissa. Ravintokeskuksissa tehtävään kuuluu myös keittiösiivousta. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella ja voivat vaihdella työvuorojen välillä.

Kyseessä on keikkaluontoinen työ. Voit tehdä töitä esimerkiksi muutamana päivänä viikossa tai halutessasi mahdollisesti myös kokoaikaisesti. Päivittäinen työaika toimipisteissä vaihtelee 6-8 tunnin välillä. Työvuorot painottuvat arkipäiviin klo 12-18 välille. Ravintokeskuksissa työskennellään viikon jokaisena päivänä, myös iltaisin. Työn keikkaluonteisuudesta huolimatta, työtä voi olla tarjolla yhtäjaksoisesti pidempiäkin ajanjaksoja.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Työsuhde solmitaan Valtti Henkilöstöratkaisuiden ja työntekijän välillä. Palkkaus työssä Avaintes:n mukainen, vähintään 11,16e/h.

Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista työtehtävistä
Kokemusta siivouksessa käytettävien yhdistelmäkoneiden käytöstä
Suomen kielen taitoa ohjeistusten ymmärtämiseksi
Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Vastuuta ja haasteita osaamisesi mukaan
Arvokasta työkokemusta
Monipuolisia työtehtäviä

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Paikkoja täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Valtti Henkilöstöratkaisuilla antaa Piia Joki-Erkkilä p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi

Lisätietoja

Piia Joki-Erkkilä
Johtava työsuhdeasiantuntija
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 1880 || vaihde 010 320 3920
piia@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi

Siivooja iltapäivä,Tampere

Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus