Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sommarjobbare (15-30 h/v) K-Market Lappfjärd

Hakuaika alkaa: 18.01.2022
Hakuaika päättyy: 31.03.2022

Hejhop!

Vi söker en huippu, humoristisk och flitig typ till vårt roliga gäng. Vad söker du? Vill du ha utmaningar, jobba i kundservice och växlande dagar? Såna har vi att erbjuda.

Vi förväntar oss att du har en glad inställning, mod att närma dig kunderna. Erfarenhet av butiksbranschen är ett plus, men inget tvång, för tillsammans instruerar vi dig om dina arbetsuppgifter. Det kan vara möjligt att stanna hos oss efter sommaren och göra skiften vid sidan av studierna. Om du är minst 18 år är det ett plus.

Hos oss på K-Market Lappfjärd jobbar du i ett glatt gäng med 6 medarbetare.

På sommaren handlar många kunder i K-affären och vi betjänar dem med omfattande öppettider. Hos oss jobbar vi i rask takt, men avslappnat. Mångsidiga arbetsuppgifter i butiken gör att dina dagar på sommarjobbet blir omväxlande och intressanta. Hos oss går sommaren inte till spillo!

Vi erbjuder dig:
− en ansvarsfull och trygg arbetsplats
− kundbetjänings- och säljförmåga
− möjlighet att utvecklas i butiksbranschen och avancera till uppgifter du är intresserad av
− trevliga och inspirerande arbetskamrater

Skicka in din ansökan senast 31.3.2022 under adress [email protected]
Uppgiften är ett sommarjobb på viss tid under juni till augusti. Tiden kan diskuteras, möjliga arbetstimmar 15-30 h/vecka.
Vi meddelar personerna som kallas till intervju vecka 15. Närmare information om uppgiften ger Joakim Ollila, 0503509265 eller [email protected].

Dataregistret för rekryteringen får du av den rekryterande butiken.

-----------

I K-gruppen kan du bygga en karriär vid sidan av 39 000 toppkunniga inom handel i Europa. Vi verkar inom dagligvaruhandeln, byggvaru- och husteknikhandeln samt bilhandeln. De självständiga K-köpmannaföretagarna är arbetets själ och inspirerade av dem drivs K-gruppen av ett starkt kall: god mat, att underlätta människornas vardag och göra världen till en bättre plats att leva på. Genom att intensivt verka tillsammans i hela huset kan vi om och om igen överträffa kundernas förväntningar i den fysiska butiken, som B2B-kompanjon och på nätet.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sommarjobbare (15-30 h/v) K-Market Lappfjärd

Kesko Oy Kauppiaat
64480 Kristiinankaupunki
Kesätyö

Julkaistu 01.04.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti