Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaalityöntekijä, 3 paikkaa, Lastensuojelun avohuolto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Vantaan lastensuojelun avohuolto

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.12.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 


Vantaan avohuollon lastensuojelussa on avoinna virka sinulle, joka koet omaksesi merkityksellisen ja haastavan sosiaalityön lastensuojelun kentällä! 

Vantaan avohuollossa tehdään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä lastensuojelutyötä vantaalaisten lasten ja perheiden hyväksi. Etsimme henkilöä, joka sopii rentoon joukkueeseemme ja uskaltaa rohkeasti olla lapsen ja lapsen oikeuksien puolella. Olet muodollisesti pätevä sosiaalityöntekijä tai jo pidemmälle opinnoissa edennyt sosiaalityön opiskelija ja sinulle on mahdollisesti jo kertynyt kokemusta lastensuojelusta tai muusta perheiden parissa työskentelystä. Tarvittavien opintojen lisäksi sinulla on erinomainen asenne asiakkaita ja työkavereita kohtaan ja olet ehdottomasti tiimipelaaja. 

Miksi Vantaalle?

Vantaan lastensuojelussa on ison kaupungin edut, mutta helppo ja mutkaton ilmapiiri. Arvostamme lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän näkemystä ja meillä asiakkaat saavat laadukkaita lastensuojelun palveluja tarpeensa mukaan. Vantaalla sinun on mahdollista oppia lastensuojelun sosiaalityön huippuammattilaiseksi ja haluamme tukea sinua kasvussasi mm. laadukkailla omilla koulutuksillamme. 

Meillä arvostetaan työparityötä, mutkattomuutta ja hyvää työilmapiiriä sekä kunnollisia tiloja ja välineitä työtehtävien tekemiseen. Haluamme tukea perheen, työn ja esimerkiksi opiskelujen yhdistämistä mm. joustavilla etätyöjärjestelyillä sekä kolmen kuukauden palkallisella graduvapaalla. Asumisjärjestelyissäkin tuemme palvelussuhdeasunnoilla. Meillä on myös mahdollista tehdä työtä osa-aikaisesti, jolloin asiakasmäärä mitoitetaan suhteessa työaikaan. 

Meillä pääset osaksi pientä tiimiä, jossa on erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Johtavat sosiaalityöntekijämme ovat kokeneita ja keskeisin osa heidän työtehtäviään on asiakastyön tukeminen. Pienten 5–7 hengen tiimien lisäksi pääset osaksi joko itä- tai länsivantaan isompia toimipisteitä. Koko avohuollon osalta kuulut n. 60 ammattilaisen yhteisöön.  Kyseessä oleva virka sijoittuu Tikkurilan toimipisteeseemme. 

Meillä systeeminen työtapa on aktiivisessa käytössä ja saat siihen hyvän perehdytyksen. Systeemistä työtapaa tukee kaksi omaa perheterapeuttia sekä jatkuva valtakunnallinen ja oma koulutuksemme. Meillä tulet tutuksi myös Apotin kanssa!

Emme lupaa Sinulle helppoa työtä, mutta lupaamme, että pyrimme tekemään parhaamme, jotta viihtyisit. Meillä on lupa tehdä työtä rohkeasti omalla persoonalla ja rohkaisemme rakenteelliseen sosiaalityöhön sekä omasta työstä kertomiseen. Meille lastensuojelutyö on maailman merkityksellisintä työtä ja kehitämme sitä juuri nyt vahvasti uutta hyvinvointialuettakin silmällä pitäen. 

Ole yhteydessä ja kysy lisää, kerron mielelläni erilaisista vaihtoehdoista ja työpaikoistamme. Haastattelemme  sopivia henkilöitä jo hakuaikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta sosiaalityöstä, lapsiperheiden palveluista tai lastensuojelusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3680,33
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies

Välimäki Sanna

0408289545

sanna.valimaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Sosiaalityöntekijä, 3 paikkaa, Lastensuojelun avohuolto

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus