Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Asumistaloussosiaalityö

Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme sosiaalityöntekijän viransijasta 14.2.2022-31.1.2023 väliselle ajalle. Sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot, olet innostunut oppimaan uutta ja kehittymään sosiaalityöntekijänä. Osaat ilmaista itseäsi selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tehtävä sijoittuu Espoon aikuissosiaalityöhön asumistaloussosiaalityön (ATSO) erityispalvelutiimiin. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee lisäksesi sosiaalityöntekijä, neljä sosiaaliohjaajaa, kolme asumisneuvojaa, kolme asumisohjaajaa, kaksi sosiaalisen luototuksen talousneuvojaa, kaksi kokemusasiantuntijaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissämme on hyvä, avoin ja toisiamme tukeva ja arvostava työilmapiiri.
Haettavassa tehtävässä sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu aikuissosiaalityön omatyöntekijyys asunto ensin -periaatteella toimivan, espoolaisille pitkäaikaisasunnottomille tarkoitetun tuetun asumisen asumisyksikön asiakkaille, ja päihdeongelmaisille tuetun asumisen asumisyksikön asiakkaille. Asiakkaat ohjautuvat palveluihin alueen sosiaalityöntekijöiden laatimilla palvelupyynnöillä asunnottomien tuetun asumisen SAP-työryhmän käsittelyn kautta. Tehtävään kuuluu asumisen aikaisten suunnitelmien lisäksi asiakkaiden tarkoituksenmukaisten jatkopolkujen suunnittelua ja toteutusta kohti tuetumpaa -tai itsenäisempää asumista. Rekrytoitavalle sosiaalityöntekijälle on lisäksi suunniteltu keskitettävän selvitettäväksi aikuissosiaalityön välitystiliasiakkaiden mahdollisuudet hakea edunvalvontapal

Työpaikan nimi: Aikuissosiaalityö

Työaika: 37,75 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Arvostamme: aikaisempaa työkokemusta aikuissosiaalityöstä ja tuetun asumisen asiakkaiden kanssa työskentelystä, englannin kielen osaamista, Effica- asiakastietojärjestelmän sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Lauri Nieminen, ([email protected], puh. 0504637836).
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
Työ alkaa: 14.2.2022-31.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1586-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 21.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11175695

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti