Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö, kesätyö

Haemme Helsinkiin perhesosiaalityöhön sosiaalityöntekijää tai sosiaalityön maisterivaiheen pääaineopiskelijaa kesätyöhön kesäkuusta elokuun loppuun vahvistamaan mahtavaa työryhmäämme kesän ajaksi.

Työpisteitä meillä on Kalliossa, Itäkadulla, Vuosaaressa, Malmilla, Maunulassa sekä Lassilassa. Toimipisteestä ja yksityiskohdista pystymme sopimaan joustavasti oikean henkilön löydyttyä.

Perhesosiaalityössä toimit sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet suunnitelmallista muutostyötä yhteistyössä lasten, perheiden ja yhteistyöverkostojen kanssa.
Perhesosiaalityö on vakiintunut osa palveluverkostoa. Työryhmässä työskentelee tällä hetkellä 21 sosiaalityöntekijää ja kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Meillä sinua odottaa lämmin ja vastaanottavainen tiimi, jossa keskustelu on avointa ja toista arvostavaa.

Työssäsi vastaat lapsen asiakassuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä sekä tarvittavien palvelujen ja tukitoimien (mm. perhetyö, kotipalvelu, tukiperhe ja tukihenkilö) suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioimisesta. Työn tavoitteena on, että erityisen tuen asiakkaana oleva lapsi ja hänen perheensä saavat tarvitsemansa tuen ja avun ja heidän omien voimavarojensa käyttö vahvistuu. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Koronapandemian aikana teemme joustavasti etätöitä, mutta tapaamme kuitenkin asiakkaita sekä viranomaisiaverkostoja myös kasvokkain toimistotapaamisilla ja kotikäynneillä.

Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä ja asiakasta arvostavaa työtapaa. Arvostamme joustavuutta sekä reipasta työotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sekä tiimi- ja parityöskentelyyn. Työ edellyttää myös verkostotyön taitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä.

Työryhmämme on avoin ja keskusteleva, meillä on kehittämismyönteinen työote ja vahva tekemisen meininki. Työryhmässämme kaikki tukevat toisiaan ja vaikka työ on itsenäistä, panostamme siihen, että jokainen saa tarvitsemansa tuen työn tekemiseen. Meillä on loistava porukka töissä. Tervetuloa mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Työtäsi tukevat viikoittaiset työryhmän kokoukset, vahva lähiesihenkilön tuki sekä kollegat. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tukevat työnsuunnittelua sekä työssä jaksamista. Tarjoamme käyttöösi HSL:n työsuhdematkalipun ja lounasedun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankkimisessa.

Olethan rohkeasti yhteydessä, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Elina Nordqvist,
elina.nordqvist@hel.fi, p.040 664 5548
Työpaikan osoite: Toinen linja 4 C, 00530 HELSINKI
Palkkaus: 3424.78 €/kk
Työ alkaa: 1.6.2021 tai sovitusti
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 17.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-322-21
Ilmoitus jätetty: 03.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö, kesätyö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus