Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suunnittelija (perinnebiotoopit), Rannikon luontopalvelut

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme määräaikaista suunnittelijaa perinnebiotooppien suojelun ja hoidon tehtäviin ajalle 1.1.-31.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen. 

Työsi koostuu suurelta osin Lumovoimaa Uudenmaan maaseutuyrittäjille -hankkeen tehtävistä. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu perinnebiotooppikohteiden kartoittaminen, hoidon arviointi ja suunnittelu, maastotapaamisten järjestäminen ja valmennus, uusien toimintamallien kehittäminen sekä viestintä hankkeen teemoista. Pidät yhteyttä mm. laidunyrittäjiin, yksityisten suojelualueiden maanomistajiin, eri asiantuntijoihin ja viranomaisiin.  Vaikka pääosa työajastasi menee Lumovoimaa-hankkeessa Länsi-Uudellamaalla, osallistut myös muualla Uudellamaalla, Kymenlaaksossa ja Varsinais-Suomessa sijaitsevien suojelualueiden perinnebiotooppikohteiden hoidon arviointiin, täydentäviin kartoituksiin, suunnitteluun ja hoidon ohjeistamiseen sekä vuokrasopimusten uusintaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa luontoalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vankkaa osaamista ja kokemusta perinnebiotooppien inventoinnista ja hoidosta. Työssä tarvitset myös oma-aloitteisuutta, hyviä maastossa liikkumisen taitoja, suullista ruotsin ja suomen kielen taitoa sekä ajokorttia (B). Eduksi katsotaan kokemus Uljas-paikkatietojärjestelmien käytöstä, kokemus maatalouden ympäristökorvausjärjestelmästä sekä hyvät viestintätaidot. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat suojelubiologit Martina Reinikainen, martina.reinikainen(at)metsa.fi, puh. 040 1932058 ja Katja Raatikainen, katja.raatikainen(at)metsa.fi,  puh. 040 3540512.

Suunnittelija (perinnebiotoopit), Rannikon luontopalvelut

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus