Skip to main content

Suunnittelija / Suunnitteluvastaava, Voimajohdot

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 5400 työntekijää, joista Suomessa 1500, ja konsernin liikevaihto oli 938 miljoonaaa euroa tilikaudella 2020. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Suomi on sitoutunut vähentämään kasvihuonepäästöjä, siirtymään sähkön tuontiriippuvuudesta omavaraisuuteen ja korvaamaan fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaa tuotantoa. Lisäksi Suomessa oleva vanha verkko vaatii vähintäänkin peruskorjausta. Eltel tukee toimillaan näiden tavoitteiden täyttymistä ja osallistuu aktiivisesti kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Jos haluat osaksi alan kehityksen etujoukkoja, jossa tekemistä riittää tulevillekin vuosikymmenille, olisitko Eltelin tuleva

Suunnittelija / Suunnitteluvastaava, Voimajohdot

ja kulkisit tiimisi kanssa kohti yksikön kunnianhimoista tavoitetta: Suomen paras voimajohtojen suunnitteluyksikkö?

Suunnittelijana vastaat 110 – 400 kV voimajohtojen suunnittelu- ja rakentamisprojekteista. Toimit osana noin 20 henkilön voimansiirron suunnittelu - yksikköä, johon kuuluu voimansiirron suunnittelun ammattilaisia. Olet osa johtosuunnittelu-tiimiä, johon kuuluu 5 kokenutta voimajohtojen suunnittelijaa. Tiimi toteuttaa voimajohtojen yleissuunnittelutoimeksiantoja ulkoisille asiakkaille ja tukee työllään sisäisiä rakentamis- ja kunnossapito-organisaatioita sekä hankintaa eri hankkeiden osalta. Suunnittelijana varmistat voimajohtosuunnitelmien standardien mukaisuuden sekä laadukkaan lopputuloksen asiakkaille. Pienemmissä projekteissa toimit projektipäällikkönä, yhteistyössä asiakkaan kanssa; suurempien projektien osalta teet hyvää yhteistyötä nimetyn projektipäällikön kanssa.

Raportoit tehtävässäsi voimansiirron liiketoiminnan johtosuunnittelun tiimipäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee missä tahansa Eltelin 60 Suomen toimipisteessä tai vaikkapa kotikonttorilla; kunhan olet valmis toisinaan tapaamaan myös kollegoitasi Espoon toimistolla. Korona-aikana elteliläiset suosivat etätöitä ja tämän yhdistäminen onnistuu myös jatkossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, esimerkiksi insinööri tai DI tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Omaat jo aiempaa kokemusta voimajohtojen rakentamisprojekteista. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi sekä kirjallisesti myös englanniksi.

Koska tiimin kokoa ollaan kasvattamassa, voimme osittain räätälöidä tehtävän taustasi ja toiveesi huomioiden. Voitkin olla taustaltasi voimajohtosuunnittelun kokenut konkari ja omata kokemusta vaikkapa johto-, perustus- ja rakennesuunnittelusta ja tuoda tullessasi osaamisesi vaikkapa rakentamisen suunnittelun, risteämälausuntojen, maadoitussuunnittelun, esisuunnittelun tai luvituksen ja dokumentoinnin osalta. Voit kuitenkin olla myös vaikkapa voimajohtojen rakentamisen projektipäällikkönä toiminut osaaja, jolta löytyy kiinnostusta sukeltaa suunnittelun mielenkiintoiseen maailmaan. Sovitaan yhdessä tarkka toimenkuvasi!

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa joukkoon -rakentamaan tulevaisuuden vihreämpää Suomea!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/3hCaNQp

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

Suunnittelija / Suunnitteluvastaava, Voimajohdot

Eltel Networks / Compass HRG
Suomi
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus