Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Liiketoiminnan tuki talouden näkökulmasta

Etsimme näkemystä omaavaa ja aikaansaavaa, operatiivisen toiminnan kehittämiseen kykenevää talouspäällikköä ottamaan vastuun Väritukun taloushallinnosta ja sen kehittämisestä kasvun mahdollistamiseksi.

Vastaat uudessa positiossa Värisilmä-ketjun talousfunktiosta. Tehtäviisi kuuluu liiketoimintaa tukevan raportoinnin ja siihen liittyvän analytiikan voimakas kehittäminen. Vastaat myös sisäisestä laskennasta budjetointiprosessin ja budjettiseurannan osalta. Rutiinia työhösi toki tulee erilaisista raportointitehtävistä. Kokonaisuudessaan olet siis vastuussa taloushallinnon operatiivisen toiminnan ohjauksesta ja taloushallinnon kustannustehokkuudesta. Lisäksi valvot aktiivisesti ostettavien palveluiden kustannusten seurantaa ja toteutat näiden palveluiden kilpailutusta aika ajoin.

Sinulla on kosolti kiinnostusta, jopa näkemystäkin logistiikan ja toimitusketjun ohjauksesta sekä sen kustannustehokkuudesta. Lisäksi olet tukena ja palvelet tarvittaessa kenttää, kehität omalta osaltasi heidän kanssaan tilaus-toimitusprosessia.

Kykenet sekä analyyttiseen strategisen tason ajatteluun että vahvaan operatiiviseen ja tavoitteelliseen asioiden läpivientiin. Pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia yhtä aikaa, olet valmis ajattelemaan asioita uudella tavalla ja viemään määrätietoisesti muutosta käytäntöön. Hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen työskentelytapa, tuloksellisuus ja hands-on -asenne sekä tiimityöskentely ovat keskeisiä ominaisuuksia tehtävässä onnistumisen kannalta.

Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle. Toimipaikkasi on Vantaalla.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. KTM ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Vähittäiskaupan ja logistiikan tuntemuksen katsomme eduksi. Sinulla on sujuva englannin ja suomen kielen taito.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omien näyttöjen ja mielenkiinnon mukaan.

Miltä kuulostaa? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.6.2021 Mercuri Urvalin sivujen kautta: www.mercuriurval.fi, viite FI-16115.  Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Senior Consultant Ari Rantala puh. 040 822 7042.

Väritukku Oy toimii Värisilmä-myymälöiden keskusliikkeenä, joka vastaa ketjun tuotevalikoimista, varastoinnista ja logistiikasta sekä tuotteiden markkinoinnista. Yhteinen tavoitteemme on parantaa suomalaisten kotien ja julkisten tilojen viihtyisyyttä ja arvoa hyvänlaatuisilla pintamateriaaleilla ja niihin liittyvillä neuvoilla ja palveluilla. Meitä värisilmäläisiä yhdistää asiakkaan huomioiminen ja korkea ammattitaito. Positiivisella tekemisen meiningillä olemme valmiita laittamaan itsemme peliin. Toimintamme on vastuullista, oikeudenmukaista ja luotettavaa. Huomioimme toiminnassamme kestävän kehityksen ja mahdollistamme asiakkaillemme vastuulliset valinnat. Olemme edelläkävijöitä ja etsimme ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja sekä kehitymme ja uudistumme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti