Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija/Vuorovastaava K-Supermarket Saari, Helsinki

Löytyykö sinulta tietotaitoa viineistä sekä juomien ja ruuan yhdistämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen tarjoilijan huolehtimaan siitä, että ravintolakokemus K-Supermarket Saaressa, Helsingin Laajasalossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet täysin uudessa anniskeluoikeuksin varustellussa ravintolassa, joka on avoinna lounaasta iltamyöhään. Kokemus tai koulutus ravintola-alalta on plussaa, sillä vastaathan työvuorojen sujuvuudesta. Perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi ja tarvittaessa järjestämme lisäkoulutusta valikoimastamme.

Odotamme sinulta:
- kokemusta tai koulutusta ravintola- alalta sekä anniskelusta
- omistathan anniskelu- ja hygieniapassit
- iloista asiakaspalveluasennetta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- halua oppia uusia asioita
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- tarkkuutta ja joustavuutta

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään täysin uutta asiakaskokemusta ravintolassa K-Supermarketin yhteydessä. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn ravintolassamme
- mahdollisuuden kehittyä ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Teppo Ojala, puh 0400 672857 tai ravintolapäällikkö Hanna Tanhuanpää, puh 040 3255548.
Lähetä hakemuksesi 16.8.2021 mennessä hanna.tanhuanpaa@gmail.com
Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Tarjoilija/Vuorovastaava K-Supermarket Saari, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus