Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Team Leader, B2B- myyntiin, Valokuitunen Oy


 

Asiakkaamme Valokuitunen Oy hakee nyt kauttamme B2B- tiiminvetäjää Kuopion alueelle. Etsitkö tehtävää missä saisit astua heti vastuulliseen rooliin ja koet, että tavoitteellinen myyntityö on vahvuutesi? 

TIIMINVETÄJÄNÄ? 

  • Tulet vastaamaan myyntialueiden tuloksista johtamalla ammattimaisella otteella sekä osallistumalla itse aktiivisesti myynnin tekemiseen. 
  • Tiimiensä ohjeistuksen mukaisesta toiminnasta myyntialueilla
  • Omasta sekä tiimiensä yksittäisten myyjien valmentamisesta ja kehittämisestä
  • Raportoinnista sekä yhteydenpidosta oman esimiehen kanssa
  • Mahdollisuus olla kehittämässä myös koko konseptin toimintaa
  • Tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmien kanssa. 

MITÄ HAEMME? 

Etsimme taloyhtiömyynnin tiiminvetäjän tehtävään sinua, joka nautit haasteista ja määrätietoisesta tekemisestä sekä motivoidut esimerkillä johtamisesta. Itseohjautuvaa, ennakkoluulotonta ja myyntihenkistä henkilöä, joka osaa toimia osana tiimiä. Olet nopea oppimaan ja siedät myös keskeneräisyyttä. Olet valmis kantamaan vastuuta myös tiukassa paikassa hymy huulilla. Toimit sinnikkäästi ja rohkeasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi omalle esimerkillä johtaen!  

TARJOAMME? 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan pestin, nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Valokuitusen huippu työsuhde-etuudet sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Erittäin motivoituneen ja mahtavan työporukan, joka tekee työtä tosissaan, mutta tietysti pieni pilke silmäkulmassa! 

KIINNOSTUITKO? 

Lähetäthän meille hakemuksesi pikaisesti. Kerro samalla lyhyesti itsestäsi ja siitä, miksi kiinnostuit tehtävästä. Valintoja tehdään mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, haluaisimme kuulla sinusta siis jo tänään!

HAKUOHJE

Haastattelemme jo hakuaikana ja teemme päätöksiä mahdollisimman pian. Jos haluat kuulla tästä tehtävästä lisää, otahan yhteyttä rohkeasti – minut Markuksen tavoitat parhaiten soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 0407147991. 

PERUSTIEDOT

Paikkakunta: Kuopio
Työaika: 37,5h/vko 

Kokemus: Kokemus myynnistä ja esimiestyöstä katsotaan eduksi

Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyt suoraan Valokuitunen Oy:lle.
Palkka: 14,5€/h + tiimin ja omasta tekemisestä koostuva provisio! Tavoite ansiotaso n. 3500-4000€/kk

Aloitus: Sopimuksen mukaan 

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa rajattomien nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen.
* Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 40.

www.valokuitunen.fi

 

Team Leader, B2B- myyntiin, Valokuitunen Oy

Kuopio
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 06.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus