Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Teollisuussähköasentajaa

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.

Etsimme kunnossapidon tiimiin Heinolaan

 

Teollisuussähköasentajaa / automaatioasentajaa

 

Tehtäviisi kuuluvat tehtaan sähkö- ja automaatiojärjestelmien asennus, huolto- ja korjaustoiminta sekä tehtyjen toimenpiteiden raportointi kunnossapitojärjestelmään. 

Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Odotamme sinulta ohjelmoitavien logiikoiden ja valvomo-ohjelmistojen (omron ja siemens) tuntemusta. Työ vaatii kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä yhteistyökykyä. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 40 h/vko ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työntekijällä mahdollisuus tehdä sopimus suoraan Kuusakoski Oy:n kanssa.

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta lähetä hakemuksesi osoitteessa http://www.hpheimo.fi / kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Kuusakoskelta antaa Jani Oravala jani.oravala@kuusakoski.com 040-
197 3263

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollisuussähköasentajaa

Henkilöstöpalvelu Heimo
18150 Heinola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti