Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Terminaalityöntekijä

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä

TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ

Terminaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu saapuvien runkokuljetusten purkamista sekä asiakaspalvelua. Purat pakettilähetyksiä rullakoista ja varastonhallintajärjestelmää käyttäen lajittelet paketit oikeisiin paikkoihin jatkokuljetuksia varten. Asiakaspalvelussa vastaanotat asiakkaiden lähetyksiä ja huolehdit pakettikirjausten oikeellisuudesta.

Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja ripeyttä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Trukkikokemus luetaan eduksi. Työajat sijoittuvat ma-la klo 04-18 välille ja työn kesto arvioidaan tällä hetkellä elokuun loppuun saakka. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaan. Asiakkaallamme on kaksi eri toimipistettä, ja toivomme että sinulla on valmius työskennellä näissä molemmissa, joten oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Tarjolla olisi siis loistava, osa-aikainen työ vaikka opintojen oheen! Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta 6.6.2021 mennessä. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccon Annalta, anna.simila@adecco.fi tai p. 040 844 7175.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna Similä, anna.simila@adecco.fi

Terminaalityöntekijä

Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 07.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus