Skip to main content

Testausinsinööri - Test Engineer

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta. 
 
Lähdemme vahvistamaan raideliikennetiimiämme ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta

 
TESTAUSINSINÖÖRIÄ 
 
Onko rautateiden turvallisuuden takaaminen sinulle tuttua? Onko päivittäinen työ satojen ihmisten liikkumisen turvaamiseksi sinulle kunnia-asia? Silloin tämä paikka voisi olla juuri sinulle.  

Etsimme nyt raideliikenteen liiketoimintaan testausinsinöörejä vakituiseen työsuhteeseen varmistamaan turvallisten ja laadukkaiden järjestelmien toimitukset rautatie- ja metroliikenteen asiakasprojekteissa. Erinomaisen lähtökohdan tässä tehtävässä onnistumiselle antaa esimerkiksi sähkö-, automaatio-, tai ohjelmistotekniikan korkeakoulutus sekä vastuullinen ja pitkäjänteinen tapa toimia. Toivomme sinulta myös hyviä kommunikointikykyjä, sillä tehtävä sisältää työskentelyä asiakasrajapinnassa muun muassa käyttöönottojen aikana. 

Koulutus tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on innostunut asenne tehtävää kohtaan sekä aktiivinen sekä järjestelmällinen ja tarkka työote; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi.
Tässä tehtävässä voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistollamme Espoossa tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä.  

Mitä testausinsinöörin toimenkuvaan kuuluu?

Testausinsinööri toimii osana Quality Assurance-tiimiä toteuttaen erilaisia järjestelmä- ja yhteistoimintatestauksia; niiden suunnittelusta aina toteuttamiseen ja raportointiin saakka. Olet myös kiinteä osa joukkoa, joka kehittää Mipron testausmenetelmiä yhdessä tuotehallinnon ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa. Työ vaatii itsenäistä työotetta ja erinomaista dokumentaatiokykyä. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi. 
 
Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu. 
 
Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?
Hae paikkaa jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 31.8.2021, sillä tehtävä täytetään heti oikean kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat 26.-29.7.21 välisenä aikana ja 16.8.2021 alkaen aina hakuajan päättymiseen asti sähköpostitse Tiimipäällikkö Saila Liukkoselta, saila.liukkonen@mipro.fi.

Testausinsinööri - Test Engineer

Mikkeli
Espoo
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus