Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tietovarastoasiantuntija, IT-palvelut (Helsinki, FI)

Tietovarastoasiantuntija

 

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta.  IT-palveluissa työskentelee yli 800 asiantuntijaa.  Töitä tehdään monipaikkaisesti nykyaikaisilla työvälineillä.

 

Kelan IT-tietoyksikössä työskentelevät tiedon varastoinnin ja jalostuksen sekä tiedonvälityksen asiantuntijat. Yksikössämme kehitetään tietovarasto- ja tietoallasratkaisuja, analytiikkaratkaisuja, tiedonvälitysjärjestelmiä sekä muita tietosisältöjen tai –ratkaisujen kehittämiseen liittyviä palveluja vahvassa yhteistyössä Kelan muiden toimintojen kanssa. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin ketterien periaatteiden mukaisesti toimien.

 

Tietovarastoasiantuntija / ETL-kehittäjä

Haemme kokenutta tietovarastoasiantuntijaa toteuttamaan kanssamme tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan liittyviä IT-palveluja Tiedon varastointi ja jalostus –ryhmässä.

 

ETL-kehittäjänä kehität ja ylläpidät yhtä Kelan keskitettyä tietovarastoratkaisua. Päätehtävänäsi on ETL-ratkaisujen suunnittelu, toteutus, testaus ja käyttöönotto Informatica PowerCenter –työvälineillä. Toimit osana tietovarastoinnin ja raportoinnin ammattilaisista koostuvaa ketterää (Scrum/SAFe) tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä mm. muiden tietovarastoalueen kehitystiimien sekä liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviäsi voidaan laajentaa myös muille tietovarastoinnin osa-alueille, kuten tiedon hyödyntämisratkaisujen kehittämiseen.

 

Odotamme sinulta

  • vankkaa kokemusta ETL-kehittämisestä graafisella ETL-työkalulla
  • vahvaa SQL-osaamista
  • kokemusta tietovarastoinnista, relaatiotietokannoista ja tietomalleista
  • määrätietoista, ratkaisuhakuista ja aktiivista otetta
  • hyvää suomen kielen taitoa

 

Arvostamme lisäksi

  • Informatica PowerCenter
  • tietovarastomallinnus ja tietovarastoarkkitehtuurit
  • R ja proseduraalinen SQL
  • eri teknologiat liittyen raportointiin ja tiedon visualisointiin, erityisesti Cognos-tuoteperhe
  • ketterä kehittäminen, myös esim. scrummaster-kokemus
  • testaus/automaatiotestaus, erityisesti tietoratkaisujen

 

Sinulle on luontaista ajatella, miten teknisiä ratkaisuja ja ympäristöjä voitaisiin kehittää sekä koet aitoa kiinnostusta ottaa uusia ratkaisuja haltuun. Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on aktiivinen ja vastuuntuntoinen työote. Sinulla on kykyä sitoutua yhteisesti sovittuihin tavoitteisiin ja päämääriin osana ketterää kehitystiimiä.

 

Kela on luotettava työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi sekä työpaikan, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa esimerkiksi etätyön myötä. Tarjoamme lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ravintoedun.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslasku 726/2014)

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi  26.4.2021 mennessä. Liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Terhi Kaitila ja Gunilla Lindström, [email protected].

Lue lisää IT-palveluistamme https://www.kela.fi/uramahdollisuuksia-it-tyo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tietovarastoasiantuntija, IT-palvelut (Helsinki, FI)

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti