Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiskareita Hämeenlinnaan

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta keittiöalalta? Haemme asiakkaillemme Hämeenlinnaan astiahuoltajajia/tiskareita keikkatyöhön.

Hakemamme henkilö on ripeä, joustava ja omaa ennen kaikkea hyvän asenteen. Lisäksi edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä ravintola-alan opintoja tai kokemusta alalta. Eduksi katsomme halukkuuden työskennellä vaihtelevissa kohteissa

Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan. Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Hae paikkaa viimeistään 30.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mari.knuuttila@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tiskareita Hämeenlinnaan

Barona HoReCa
Hämeenlinna
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus