Skip to main content

Toimipistevastaava

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Etsimme kasvumme tueksi toimipistevastaavaa Seinäjoen toimipisteeseen.

TOIMENKUVASI

Toimipistevastaavan roolissa vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta.

Työtehtäviisi kuuluu lisäksi:

  • yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, muiden toimipisteiden, kalustokoordinaattoreiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa
  • päivittäisten rutiinien hoitaminen omassa toimipisteessäsi mm. toimitus ja palautustilausten vastaanottaminen ja kiinteistön päivittäinen ylläpito sekä muut työtehtävät
  • oman työn suunnittelu ja työturvallisuudesta huolehtiminen

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

  • kokemusta kalustonhallinnan sekä kunnossapidon rutiineista
  • innostunutta ja myynnillistä työotetta
  • perustason IT-taitoja
  • tavoitteellisuutta, hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS


Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels as One sekä Commitment.


Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

Tutustu cramolaisten uratarinoihin täällä!

HAE MUKAAN!

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.12.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Riippi p. 0400667890. 

Toimipistevastaava

Seinäjoki
Vakituinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus