Skip to main content

Toimistoassistentti Kemiralle Äetsään

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Haemme nyt toimistoassistenttia Kemiran Äetsän toimipaikalle Sastamalaan vakituiseen työsuhteeseen. Hoidat toimipaikalla sisäisen viestinnän sekä paikallisen yhteisöviestinnän tehtäviä ja toimit linkkinä Kemiran viestintäorganisaatioon. Raportointi, laskujen käsittely sekä erilaisten materiaalien koostaminen ja viimeistely kuuluvat tehtäviisi. Toimipaikan ohje- ja muut sähköiset dokumenttikirjastot sekä paperiarkisto pysyvät sinulla hyvässä järjestyksessä ja ajan tasalla. Toimit sihteerinä paikallisessa johtoryhmässä. Erilaisten henkilöstö- ja muiden tilaisuuksien suunnittelu ja käytännön organisointi sujuu sinulta vaivatta.

Kemiran Äetsän tehtailla valmistetaan kloraattia, hieno- sekä vesikemikaaleja teollisuuden eri käyttötarkoituksiin, joista sellu- ja paperiteollisuus merkittävimmät. Toimipaikalla työskentelee noin 110 henkilöä Kemiran palveluksessa.

Tarvitset:  

 • Soveltuvan tutkinnon (esim. yo-merkonomi tai tradenomi)
 • Energisyyttä, oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja sekä tahtoa saattaa asiat päätökseen. 
 • Positiivista asennetta elämään sekä palveluhenkisyyttä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti eri tavoin sekä suomeksi että myös englanniksi.
 • Hyvää osaamista tavallisissa toimisto-ohjelmissa sekä mielellään SAP-osaamista.
 • Halua kehittää itseäsi.

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen ja haastavan työn turvallisessa työympäristössä.
 • Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.
 • Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.
 • Kilpailukykyisen kompensaatiopaketin sekä muut Kemiran edut.
 • Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Jaakko Rautalahti, p. 040 572 2863

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.com Careers -osion (All open positions) kautta 7.8.2022 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2021 Kemiran liikevaihto oli noin 2,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
www.kemira.com

Toimistoassistentti

38200 Sastamala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus