Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistoassistentti, Medans Oy

Haemme asiakasyrityksellemme Medansille toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. 

MEDANS

Medans on sairaalatarvikkeiden maahantuoja ja hyvinvointiyritys. Olemme perinteikäs yritys, joka on keskittynyt nefrologian, gastroenterologian sekä kirurgian hoitoalueisiin. Lisäksi vatsan hyvinvointi on lähellä sydäntämme. Toimistomme sijaitsee Espoon Pihatörmässä, lähellä kauppakeskus Iso Omenaa. Tutustu lisää osoitteessa: www.medans.fi.

MARKKINOINNIN JA LOGISTIIKAN TOIMISTOASSISTENTTIA

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi energistä ja itsenäisestä työstä nauttivaa toimistotyöntekijää Medansin Espoon toimistolle. Työsuhde on alkuun määräaikainen 6kk. jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta. 

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä osana ydintiimiämme oppia saaden ja energiaa jakaen myynnin, markkinoinnin, logistiikan ja hallinnon aloilla. Näet yritystoiminnan kaikki osa-alueet ja pääset myös niihin vaikuttamaan. Erityinen painopiste työssäsi tulee olemaan markkinoinnilla ja logistiikalla. Operoit mm. verkkokauppaliiketoimintamme parissa asiakaspalvelun ja toimitusten myötä.

Työtehtävät sisältävät rutiinityötä ja ajattelutyötä. Työpäivä voi sisältää esimerkiksi verkkosivujen päivitystä, markkinointikampanjoiden suunnittelua, asiakaspalvelua, toimitusten lähetystä ja myös kannattavuusarviointia. Työtehtävät ovat siis moninaiset ja niitä voidaan räätälöidä myös mielenkiintosi mukaan ja kehityksesi edistyessä. Työkaverisi ovat eripuolilla suomea ja työtä tehdään pääsääntöisesti yksin. Sovellut siis tehtävään mikäli nautit itsenäisestä työskentelystä ja olet toimeen tarttuva sekä oma-aloitteinen. Myös kiinnostus uuden oppimiseen on eduksesi tässä tehtävässä.

 Vaikka tehtävänkuvasi on laaja, monipuolinen ja haastavakin, emme odota, että olisit vielä valmis ammattilainen – me opastamme sinut näihin tehtäviin. Meille asenteesi ja halusi kehittyä on kaikkein tärkeintä.

Mikäli yrityksemme ja tämä tehtävänkuvaus vaikuttivat mielenkiintoisilta, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia syyskuun aikana ja työt alkavat arviolta lokakuussa tai marraskuussa. 

Työn kesto: määräaikainen 6 kuukautta, mahdollisuus jatkoon
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan lokakuussa tai marraskuussa
Toimipaikka: Espoo

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Vanessa Heino/Rainmaker Henkilöstöpalvelut
[email protected]
puh. 0401319632

Tavoitat minut puhelimitse arkisin kello 9:00-16:00.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistoassistentti, Medans Oy

Espoo
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Muu koulutustaso

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti