Skip to main content

EAGLE FILTERS OY

Eagle Filters Oy on materiaaliteknologiayritys, joka fokusoituu edistyksellisten nano- ja biomateriaalien kehittämiseen ja tuottamiseen. Tuotteillamme saavutetaan merkittävää suorituskyvyn paranemista ja ympäristöhyötyjä puhtaan energian ja terveysteknologian aloilla.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme tuotantojohtajaa tehtaallemme Kotkaan. 

Tehtävänkuvaus:

Tuotantojohtajan alaisuudessa on kolmenkymmenen ammattilaisen kasvava tiimi. Tuotantojohtaja vastaa tuotannosta ja tehtaan päivittäisen liiketoiminnan johtamisesta. Hän johtaa päivittäistä tuotantoa siten, että tuotanto-organisaatiolle asetetut tavoitteet saavutetaan laadullisesti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi hän vastaa resursseista, käytettävyydestä ja raaka-ainetehokkuudesta sekä vastaa osaltaan työturvallisuudesta ja laadusta. Tuotannon prosessien, automaatioasteen sekä toiminnan yleinen kehittäminen ovat olennainen osa tehtävää.

 

Edellytykset tehtävään valittavalta:

Tehtävässä menestyminen vaatii sitoutunutta asennetta, hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä valmistavan teollisuuden prosessien tuntemusta.

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä voimakkaasti kasvuhakuisen yhtiön johtoryhmässä ja raportoit toimitusjohtajalle. Eagle Filters on 100% Nasdaq First North-listatun Loudspring Oyj:n tytäryhtiö. Loudspring keskittyy luonnonvaroja säästävään liiketoimintaan. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä.

Tuotantojohtaja

Eagle Filters Oy
Kotka
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus