Skip to main content

Tuotantotyöntekijä - Joutsa

Profin Sydänpuu ikkunat & ovet Oy on osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Yrityksen liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.
Sydänpuu ikkunat ja ovet on ikkuna ja oviasiantuntija, joka toimii jo suunnitteluvaiheessa yhteistyössä tilaajan ja arkkitehdin kanssa. Tuotteet valmistetaan perinteitä kunnioittaen. Sydänpuu ikkunoihin ja oviin on yhdistetty parhaat suomalaisen rakentamisen perinteet: vaativien luonnonolojen tuntemus, kestävät ja tarkoin valitut materiaalit sekä korkea työnlaatu ja puusepäntaito.

Etsimme tuotantotyöntekijää Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy:lle Joutsaan alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan, aloittamaan pääset toivottavasti mahdollisimman pian ja töitä tarjolla alkuun elokuun lopulle saakka. Laitathan hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Työssäsi tarvitset puusepäntaitoja ja/tai maalaustaitoa. Voit siis tehdä työtä joko ikkunoiden ja ovien valmistuksessa tai niiden maalauksessa. Mikäli kokemusta ja taitoa riittää, pääset työskentelemään tarpeen mukaan molemmissa työtehtävissä. Puusepän työssä valmistat kaari-ikkunoita ja -ovia ja puusepän perustyökalut ovatkin sinulle jo entuudestaan tuttuja. Myös höyläys ja cnc-taidot katsotaan tässä sinulle eduksi. Maalauspuolella pääset tekemään sekä ruiskumaalausta että pensselillä maalausta. Työnkuvaan kuuluvat myös pohjienteko ja kittaustyöt. 

Töitä tehdään tiimeissä ja toivommekin, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet valmis antamaan oman panoksesi tiimin viihtyvyyteen sekä töiden edistymiseen. Sinulla on aito halu valmistaa laadukkaita tuotteita tehokkaasti, olet oma-aloitteinen ja ripeä sekä tarkka työntekijä. Haluat oppia uusia asioita ja kehittää omaa työtäsi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen päivätyön osana mukavaa työyhteisöä. Saat kattavan perehdytyksen ja ammattilaisten tuen työllesi. Pääset tekemään perinteistä puusepäntyötä laadukkaiden tuotteiden valmistuksessa.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Nea Pynnönen, puh. 0503237704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.6.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tuotantotyöntekijä - Joutsa

19650 Joutsa
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus