Skip to main content

Tuoteomistaja, Kanta-palvelut

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksel-listä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme Kanta-palvelujen alueelle tuoteomistajaa Kanta-koodistopalvelun tuotehal-lintaan määräaikaiseen tehtävään 12.9.2022 - 30.9.2023.

Kehitämme ja ylläpidämme kansallisia sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa tukevia Kan-ta-palveluja ja osallistumme kansainvälisiin asiantuntijaverkostoihin. Palveluitamme ovat mm. Omakanta, Omatietovaranto, Resepti, Lääketietokanta, Sosiaalihuollon asiakastiedon arkisto ja Potilastiedon arkisto.

Tuoteomistajana työskentelet Kanta-palvelujen parissa, jossa toimit Kanta-koodistopalvelun tuotehallinnassa. Kanta-koodistopalvelu on Kanta-palveluiden taustalla toimiva sisäinen palvelu, jonka käyttäjiä ovat muut Kanta-palvelut sekä muutamat Kanta-palveluiden ulkopuolella toimivat Kelan palvelut. Tällä hetkellä palvelua uudistetaan koko-naisvaltaisesti tarkoituksena päivittää palvelu vastaamaan paremmin sisäisiä tarpeita sekä täyttää nykyteknologioiden vaatimukset. Tuoteomistajana pääset osallistumaan palvelun kehittämiseen ja palvelun käytön uudistamiseen.

Tuoteomistajana vastaat yhdessä Kanta-palvelujen päätuoteomistajan kanssa palvelun vi-siosta ja roadmapista sekä varmistat, että korkean tason tavoitteet toteutuvat. Tunnet lop-pukäyttäjien tarpeet ja varmistat, että ne huomioidaan kehittämisessä. Hallinnoit tuotteen kehitysjonoa ja vastaat julkaisusuunnittelusta oman vastuualueesi osalta. Tuoteomistajana ohjaat ketterän (Scrum, SAFe) kehitystiimin toimintaa, priorisoit tehtäviä yhdessä tiimin jä-senten kanssa ja osallistut tuoteominaisuuksien määrittelyyn. Olet aktiivisesti yhteydessä erilaisten sidosryhmien kanssa ja toimit linkkinä liiketoiminnan ja IT-kehitystiimin välillä. Tuo-teomistajan tehtävään sisältyy myös hallinnollisia tehtäviä kuten kehitysprojektien hallintaa projektinhallintavälineillä sekä budjetin suunnittelua ja seurantaa.

Koodistopalvelun nykyinen tuoteomistaja kuvailee työtään näin:

"Kanta-koodistopalvelun tuoteomistajana olen mukana kehittämässä Kanta-palveluiden toimintaa ylläpitävää palvelua, jonka uudistaminen antaa mahdolli-suuden kehittää parempaa ja käyttäjäystävällisempää kokonaisuutta sekä ko-keilla eri ratkaisuja. Tiimini yhteishenki ja tekemisen meininki on todella hyvä ja pidän työstäni tuoteomistajana!"

Edellytämme tuoteomistajalta:
Kokemusta kansallisesta IT-kehittämisestä
Aiempaa kokemusta tuoteomistajan tai vastaavan tyyppisistä tehtävistä
Kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä (esim. Scrum, SAFe)
Kiinnostusta teknisten ratkaisujen kehittämiseen ja ylläpitämiseen
Hyvää priorisointi- ja päätöksentekokykyä
Kykyä aktiiviseen, itsenäiseen työskentelyyn
Hyvää yhteistyökykyä ja tiimitaitoja
Paineensietokykyä
Kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin ja halua oppia uutta
Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme lisäksi:
Kokemusta terveydenhuollon tietojärjestelmien kehittämisestä tai käytöstä
Kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaprosesseista ja tiedonhallinnasta
Kokemusta ohjelmistokehityksessä käytettävistä apuvälineistä (esim. Jira, Confluen-ce, Visio)
Taloushallinnan ja budjetoinnin ymmärtämistä tai valmiudet omaksua niihin liittyviä vaatimuksia ja ohjeita

Tule kehittämään kanssamme Kanta-palveluja! Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittä-vän, mielenkiintoisen, monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän kansallisten sosiaa-li- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien kehittämisen parissa.

Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja saat osaavien ammattilaisten ver-koston tuen innostuneessa työyhteisössä. Käytössäsi on ison organisaation monipuoliset tukipalvelut.

Työsuhde-etuina tarjoamme:
Osaamista vastaavat kehittymismahdollisuudet sekä hyvät koulutusmahdollisuudet
Hyvän työterveyshuollon ja hammashoidon
Hyvät lomaedut
Joustavat työajat
Lounasedun
Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin

Tehtävä täytetään mahdollisimman pikaisesti.

Kela teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kanta-palvelujen asiantuntijoita työskentelee mm. Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Turussa. Toimipaikkasi voi olla jokin edellä mainituista. Osittainen etätyöskentely on mah-dollista.

Lue lisää Kelasta työnantajana osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi ja hae tehtävää rekrytointi-järjestelmässämme viimeistään 21.8.2022. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelo ja haku-kirje. Ilmoita hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Onnistuneesti perille tulleesta hake-muksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja saat sähköpostitse yksikön päälliköltä Marianna Karhulta 31.7.2022 asti ja sen jälkeen ryhmäpäällikkö Riikka Mularilta ([email protected]).

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja saat sähköpostitse yksikön päälliköltä Marianna Karhulta 31.7.2022 asti ja sen jälkeen ryhmäpäällikkö Riikka Mularilta ([email protected]).
Työpaikan osoite: Nordenskiöldinkatu 12, 00250 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 21.08.2022
Ilmoitus jätetty: 11.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11512230

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuoteomistaja, Kanta-palvelut

Helsinki
Jyväskylä
Kuopio
Turku
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti