Skip to main content

Tuotepäällikkö

Haemme  Avecralle tuotepäällikköä

Tarjoamme monipuolisia ravintola-, kahvila- ja kioskipalveluja rautatieasemilla ja kaukoliikenteen junissa. Avecra Oy:ssä työskentelee noin 350 ammattilaista, jotka palvelevat päivittäin tuhansia asiakkaita 160 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä ympäri Suomea. 

Avecra etsii nyt langat ja kattilat käsissä pitävää tuotepäällikköä vastaamaan ruokatuotteidemme kehittämisestä. 

Etsimme innovatiivista ja energistä tuotepäällikköä vahvistamaan Avecran kehitystiimiä. Tuotepäällikkönä vastaat mm. junaravintolakonseptin ja asemaravintoloiden ruokatuotteiden jatkuvasta kehittämisestä. Vastaat ruokatuotteiden kampanjasuunnittelusta. Tehtävän pääasiallinen sijaintipaikka on Helsinki, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta pääasiassa kotimaassa.

Työssäsi vastaat uusien ruokatuotteiden kartoittamisesta yhdessä kehityspäällikön kanssa. Ylläpidät reseptiikkaa toiminnanohjausjärjestelmässä ja koulutat henkilöstöämme ruokatuotteiden osalta. 

Edellytämme sinulta laajaa kokemusta ruokatuotteiden kehittämisestä erilaisissa ravintolaympäristöissä. Hallitset kate- ja tuloslaskelmat sekä tunnet Horeca-alan toimintamallit. Sinulla on jo näyttöjä keittiötoiminnan johtamisesta suuremmissa organisaatioissa ja ympäristöissä. Uskallat kyseenalaistaa ja haastaa olemassa olevat toimintatavat ja pystyt kääntämään ideat liiketoimintaa tukeviksi.

Työssäsi tarvitset hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja. Pystyt kommunikoimaan suomen ja englannin kielellä. Keittiöpäällikön koulutustaustasi auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän monipuolisessa työympäristössä. Saat tueksesi ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan sekä aidon mahdollisuuden kehittää ravintolatoimintaamme. Perehdytämme sinut kattavasti toimintaan heti töiden alkaessa. Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset VR Groupin edut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Petri Martola, petri.martola@avecra.fi tai soittamalla 15.10. klo 9.00–11.00 tai 19.10 klo 14.00-16.00, 050 388 3276. Aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015
lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä
matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista
mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme
kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800.
Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta
henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee
junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40
ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on
mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana.
Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa
VR-konsernia.


Tuotepäällikkö

Helsinki
Kokopäiväinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus