Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työllisyyskoordinaattori Rinnallakulkija -hankkeeseen

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Rinnallakulkija- hanke, Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelut

Lummetie 2 b, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2023


Vantaan työllisyyspalvelut/Nuorten palvelut

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ (työllisyyskoordinaattori), ESR-HANKE

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 15.11.2021 - 31.7.2023

Vantaan kaupungin työllisyyspalveluissa käynnistettiin elokuun alussa Rinnallakulkien nuorisotyöttömyys laskuun-hanke. Kyseessä on kaksivuotinen ESR-hanke, jossa työskentelee yhteensä 10 henkilöä, ja joka toteutetaan yhteistyössä nuorisopalveluiden kanssa. Hankkeessa vastataan koronaviruksen tuomaan nuorisotyöttömyyden kasvuun vahvistamalla yksilöllisellä tuella ja vahvalla rinnallakulkijuudella nuorten (18 – 25-vuotiaat) työelämävalmiuksia, motivaatiota sekä kiinnittymistä takaisin työelämään tai koulutukseen.  

Haemme nyt projektityöntekijää työskentelemään hankkeeseen. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa nuorten monitoimitila Liidossa hyvin kulkuyhteyksien varrella. 

Työllisyyskoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat haastavassa elämäntilanteessa ja syrjäytymisuhan alla olevien nuorten saattaminen työ- ja koulutuspolun alkuun yhdessä rinnallakulkijan kanssa. Työllisyyskoordinaattori vastaa asiakkuusprosessin kokonaisuudesta yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa, asiakasvirrasta ja nuoren työ- ja toimintakyvyn seuraamisesta prosessin aikana. Työntekijä huolehtii kaikista nuoren toimeentuloon ja hallintoon liittyvistä asioista. Projektityöntekijä arvioi toimintaa yhdessä nuoren ja rinnallakulkijan kanssa sekä huolehtii vaikuttavuuden mallintamisesta sekä tulosten hyödyntämisestä nuorten asiakasprosessien kehittämisessä.

Tarjoamme innostavan ja mielenkiintoisen työn, jossa työtä kehitetään yhdessä. Meillä on osaava työyhteisö ja panostamme valmentavaan johtamiseen. Lisäksi tukenasi on hyvä työterveyshuolto, työtoverit ja työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Hyödynnämme videohaastatteluja osana rekrytointiprosessia. Yksilöhaastattelut toteutetaan viikolla 45. Näihin kutsu tulee valituille erikseen.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme soveltuvaa koulutusta, relevanttia työkokemusta sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Luemme eduksi: Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Luemme eduksi työllisyyspalveluiden tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2630,35 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: koeaika on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies

Hiltunen Annika

0438268772

annika.hiltunen2@vantaa.fi


Tavoitettavissa 1.11.2021 klo 12-13


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Työllisyyskoordinaattori Rinnallakulkija -hankkeeseen

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus