Skip to main content

Työnjohtajaa Oy Nautor Ab:lle

Oy Nautor Ab on kansainvälinen yritys, jolla on 50 vuoden kokemus avomeripurjehdusveneiden valmistuksesta, jotka ovat maailmankuuluja tyylinsä, laadun ja suorituskyvyn täydellisestä yhdistelmästä. Työllistämme tällä hetkellä 300 henkilöä Pietarsaaren ja Pedersören tuotantolaitoksillamme. Uskomme vahvasti tulevaisuuteen ja meillä on useita uusia ja mittavia projekteja valmistettavana.

Haemme kasvun tueksi Oy Nautor Ab:n palvelukseen Pietarsaaren

TYÖNJOHTAJAA mekaniikka, LVI ja hydrauliikka osastolle

Vastaat tuotannon mekaanisen osaston henkilöstön johtamisesta, töiden organisoinnista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Toimit osaston linjaesimiehen ja noin 30 työntekijän suorana esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi kokoonpanon päällikölle. Osallistut myös tuotannon kehittämiseen ja 5-S projektiin tiiviissä yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa. Työsi sisältää tavoitteiden seurantaa ja raportointia, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimi tuotannon tavoitteisiin. Omaat vahvaa kustannustietoutta ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Kommunikoit suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Kokemus tuotannonohjaus- ja laatujärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Oy Nautor Ab tarjoaa
- vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen tehtävän
- hyvät henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
- mahdollisuuden osallistua tuotannon kehittämiseen omalla ammattitaidolla
- nykyaikaiset toimitilat ja viihtyisän työympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa
- kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin                                                                                         

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 16.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtajaa Oy Nautor Ab:lle

Kokkola
68500 Kruunupyy
68570 Luoto
68910 Pedersören kunta
Pietarsaari
Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti