Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varaosamyyjä asiakaspalvelukeskukseemme (Customer Sales Support Representative)

Sandvik Mining and Construction Finland Oy on kaivos- ja urakointiteollisuuden toimittaja. Tarjontaan kuuluvat korkealaatuiset laitteet, kattavat jälkimarkkinapalvelut ja tekniset ratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen poraukseen, murskaukseen ja seulontaan, lastaukseen ja kuljettamiseen sekä kalliorakentamiseen. Organisaatiossamme työskentelee n. 100 henkeä Vantaalla, Lohjalla, Nokialla, Kajaanissa ja Torniossa.

Haemme nyt Nokialle asiakaspalvelukeskuksen toimitustiimiin vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja yhteistyökykyistä varaosamyyjää.

Tehtäväsi

Vastuullasi on varaosien myynti asiakkaillemme sekä jälleenmyyjillemme Suomessa ja Baltiassa. Työtehtäviisi kuuluu asiakastarjousten ja -tilausten tekeminen ja niiden kirjaaminen järjestelmään. Lisäksi teet osien hankintaa, hoidat kuljetusten järjestelyjä sekä muita toimitusketjuun liittyviä tehtäviä. Toimit yhteistyössä logistiikkayhtiöiden, tehtaiden tuotetuen, myynti- ja markkinoinnin sekä myyntipäällikköverkoston kanssa.

Osaamisalueet

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus ja aiempi kokemus myyntitehtävistä katsotaan eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, joita tarvitaan sekä tiimityössä että kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä toimiessa. Arvostamme oma-aloitteista työskentelyasennetta ja halua itsensä kehittämiseen. Toivomme, että työtapasi säilyy järjestelmällisenä myös hektisessä toimintaympäristössä ja paineen alla. Pystyt kommunikoimaan suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Mervi Kannisto, Customer Support Center Supervisor, p. 040 7078624.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.10.2021 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0034180.

Deadline: Oct 24
Job-ID: R0034180

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varaosamyyjä asiakaspalvelukeskukseemme (Customer Sales Support Representative)

37100 Nokia
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti