Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä

Etsitään varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Etsimme Kuopiossa sijaitsevalle erikoiskaupan asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää päivätyöhön. Työtehtävä on alkuun määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka. Työaika on arkisin klo 7-17 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5h/vko. Aloitus sopimuksen mukaan

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia varastotöitä kuten tuotteiden vastaanottoa keräilyä, lähetystä ja lastausta. Varastotyöhön kuuluu myös tilausten kirjaamista järjestelmään sekä mahdollisesti myös trukilla työskentelyä. Aikaisempi kokemus varastotöistä tai kaupan alalta katsotaan eduksi: etenkin kokemus varastonhallintajärjestelmistä on eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa ja rennossa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tärkeimpänä piirteenä hakijassa onkin oma-aloitteisuus sekä asenne työntekoa kohtaan. Työtehtävät voivat olla ajoittain fyysisesti raskaita.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen meille heti! Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta aleksi.heinonen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 21.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: aleksi.heinonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä

Barona Logistiikka
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus