Skip to main content

Varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori

Etsitkö uutta näkökulmaa varhaiserityiskasvatuksen työhön? Innostuisitko monipuolisesta ja kehittyvästä asiantuntijatehtävästä varhaiskasvatuksen tuen kentällä?

Tarjolla on juuri Sinulle ainutlaatuinen näkökulma ja mahdollisuus kasvun ja oppimisen tuen asiantuntijana Espoon keskuksen eteläisessä varhaiskasvatuksessa.

Työtehtävässäsi painottuu tuen tarkastelu alueellisesti sekä toimintayksikkökohtaisesti. Olet mukana yksilöllisisissä ja yhteisöllisissä tuen rakenteiden suunnittelussa ja arvioinnissa yhteistyössä varhaiskasvatusyksikön johtajien ja alueen laaja-alaisten erityisopettajien kanssa. Asiantuntijana olet vaikuttamassa lasten tuen tarpeisiin vastaamisessa sekä alueellisessa varhaiskasvatuspaikkasijoittelussa. Säännöllinen yhteistyö palvelualueen kieli- ja kulttuuriopettajien kanssa on myös osa työtehtävääsi.

Espoon keskuksen etelän varhaiskasvatus on moninaisuuden rikkautta ja lasten tukemisen mahdollisuuksia useaan suuntaan. Espoon keskuksen palvelualueella eri kielet ja kulttuurit kohtaavat rikastuttavasti ja alueellamme on vahvaa ja pitkäjänteistä osaamista moninaisuuden kohtaamisesta. Tulevana toimintakautena lähdemme yhdessä Huomaa Hyvä! - Positive - kehittämismatkalle yksiköiden kanssa vahvuusajattelu- mallilla tukemaan henkilökuntaa ja lapsia. Tutustu lisää www.positive.fi

Kelpoisuusvaatimukset:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.
tai
Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
 
Tehtävässä edellytetään koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittua varhaiskasvatuksen kasvun ja oppimisen tuen asiantuntemusta alle kouluikäisten lasten parissa. Tehtävässä menestyminen muuttuvassa toimintaympäristössä edellyttää oma-aloitteista ja kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta, tuen tarpeiden kokonaisvaltaista ja inklusiivista tarkastelykykyä. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito on eduksi.

Arvostamme kykyä organisoida ja johtaa tuen järjestämiseen liittyviä prosesseja sekä kehittää työtapoja ja -menetelmiä. Arvostamme positiivista työotetta ja avointa ja kehittävää työyhteisötyöskentelyä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat avuksi meidän kaikkien arjessa.

Koordinaattorina olet osa Espoon keskuksen hallinnon tiimiä. Tärkeässä työssäsi sinulla on toinen koordinaattori työparina sekä muiden kollegoiden säännöllinen tuki. Espoon keskuksen varhaiskasvatus tarjoaa ainutlaatuisen työkentän päästä kehittämään asiantuntemustasi kasvun ja oppimisen tuen polullasi.

Espoon kaupunki tarjoaa mahdollisuuksia täydennyskoulutukseen sekä hyvät henkilöstöedut.

Tartu tilaisuuteen rohkeasti!

Haastattelut järjestetään 11.8. sekä 12.8. Työtehtävän aloitus 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on sijaisuus ajalle 1.9.2021 - 31.7.2022.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus.
Työaika: 36h15min / vko.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 2912,40 €/kk. Lisäksi KVTES:n mukainen mahdollinen työkokemuslisä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää:
Kati Markkanen, varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori 15.7.2021 saakka, [email protected] puh. 040 579 3843

Mirva Alakoskela, varhaiskasvatuksen aluepäällikkkö/etelän varhaiskasvatus
[email protected], puh. 040 6394 992
Tavoitettavissa 26.7. klo 13-14, 29.7. klo 9-10 sekä 2.8. klo 9-10
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2912,40 €/kk.
Työ alkaa: 1.9.2021 - 31.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1845-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti