Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Haemme varahenkilönä toimivaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Järvitorpan päiväkotiin. Tarpeen mukaan työskentelet myös muissa Etelä Espoonlahden yksiköissä.

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Haluatko melko säännöllisen työajan, mahdollisuuden keskittyä lasten kanssa olemiseen ja osallistua laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiseen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka!

Varahenkilön tehtävänkuva on sijaistaa yksiköissä niissä tilanteissa, joissa ryhmien vakinaista henkilöstöä on poissa. Varahenkilö on aina odotettu työkaveri, joka tulee sijaistamaan ryhmän omaa kasvattajaa. Kiertävälle varahenkilölle maksetaan 42,13€/kk erillistä lisää tehtävän luonteen vuoksi.

Vasta työuraansa aloittelevalle työ tarjoaa mahdollisuuden nähdä erilaisia varhaiskasvatusyksiköitä ja työtapoja. Pitkään alalla olleelle tehtävä tuo uusia näkökulmia ja vaihtelua työhön.

Työpaikan nimi: Järvitorpan päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme positiivista suhtautumista työhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Elina Järvinen, elina.j.jarvinen@espoo.fi, 0503487993
Työpaikan osoite: Järvitorppa 6, 02360 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk
Työ alkaa: 3.1.2022 - 29.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 17.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2574-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 03.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11094136

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus