Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, esiopetus

Vakinainen työsuhde

Eteläinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Jätkäsaari

Työavain: KASKO-02-1327-22
Haku Päättyy: 30.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 227,93 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Rionkatu 10, 00220, Helsinki

Oletko kehittämismyönteinen, iloinen, empaattinen ja pedagogisesti taitava tiimityöskentelijä? Jos tunnistit itsesi, tule meille varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi esiopetusryhmään päiväkoti Jätkäsaareen!

Etsimme työyhteisöömme työkaveria, jolla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä lapsilähtöinen ajattelumalli. Kunnioitus, arvostus ja avoimuus ovat keskeisiä arvoja työpaikassamme.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman, Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman, esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman ja lapsen varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Vastaat lasten tarpeista päivittäisessä toiminnassa ja edistät lapsen terveyttä ja hyvinvointia.

Toiminnassamme painottuvat yhteisöllisyys sekä positiivisen pedagogiikan perusteet. Meillä jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti ja kunnioittavasti.


Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Eeva Toikka-Valjus
eeva.toikka@hel.fi
09 310 20236

Varajohtaja Satu Jernberg
satu.jernberg@hel.fi
09 310 20229

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-jatkasaari

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, esiopetus

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus