Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Hei varhaiskasvatuksen opettaja!

Kiinnostaako sinua positiivisen pedagogiikan kehittäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan kannustavalla yhteishengellä ja monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Vallipuiston päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja monimuotoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Vallipuiston päiväkotiin. Päiväkodissamme on 7 eri ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Tehtävän alkaessa tulet työskentelemään 2-4 vuotiaiden Nipsut ryhmässä, jossa sinua odottaa opettajapari Maiju.

Olemme kansainvälinen, pedagogisesti orientoitunut ja ratkaisukeskeinen päiväkoti. Positiivinen ilmapiiri, yhdenvertaisuus ja kunnioittava kohtaaminen ovat arvojamme. Henkilökuntamme kuvailee yhteisöämme yhteen hiileen puhaltavaksi, joustavaksi ja empaattiseksi.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti monimuotoisuus, huumori ja tyhy-toiminta. Meille on tärkeää, että jokainen voi täällä hyvin. Toiminnassa keskitytään kielen oppimiseen (mm. Roihuset) sekä vuorovaikutuksen ja kaveritaitojen harjoittelemiseen (mm. Fanni-sarja). Positiivisen vuorovaikutuksen viitekehyksenä toimii mm. Huomaa Hyvä- vahvuuspedagogiikka.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan arviointi sekä kehittäminen lasten tarpeiden pohjalta kuuluvat työhösi kiinteästi. Toimit myös opettajaparisi kanssa yksikön johtaja Hannen pedgogisena työparina ja pääset toteuttamaan ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Tsekkaa meidän Insta ja ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos ilmoituksemme kiinnostaa!
Linkki Instagramiin: https://www.instagram.com/vallipuistonpaivakoti

Työpaikan nimi ja osoite: Vallipuiston päiväkoti, Ratapölkky 1, 02650 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme joustavuutta ja positiivista työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanne Koski, hanne.koski@espoo.fi, p. 040-5097074, arkisin klo 9-15 välillä.
Työpaikan osoite: Ratapölkky 1, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1370-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11486950

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä