Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Päiväkodissamme vapautuu paikka työhön sitoutuneelle ja valoisalle opelle. Meillä voit halutessasi tehdä myös nelipäiväistä työviikkoa.

Arvostamme lempeää ja sensitiivistä työotetta. Osaamista jakavassa työyhteisössämme korostuvat keskustelevuus, ratkaisukeskeisyys, joustavuus ja huumorintajuisuus. Panostamme arjen sujuvuuteen ja sak-ajan toteutumiseen. Rakennamme vahvuuksiemme varaan ja pidämme yllä yhteistä hyvinvointiamme. Lämmöllä toivotamme sinut tervetulleeksi!

Aloitusajankohta sovittavissa.

Hyvien liikenneyhteyksien, liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä luonnon lähellä sijaitsevassa päiväkodissamme toimii viisi lapsiryhmää.
 
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat toimintaamme päivittäin. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta. Hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme!

Työpaikan nimi: Tiistilänraitin päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Saara Stenberg, [email protected] p.040 6394420
Työpaikan osoite: Tiistilänkuja 7, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 31.1.2022 tai sovittavissa
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-77-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11165876

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti