Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lehdokin päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Lehdokin toimintayksikkö

Orvokkitie 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa osaksi Lehdokin toimintayksikön työyhteisöä!

Lehdokin päiväkoti sijaitsee Tikkurilan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien sekä palveluiden äärellä. Meillä hyödynnetään alueen kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksia sekä retkeillään ympäröivässä lähiluonnossa paljon. Päiväkodissamme on neljä ryhmää, kaksi alle 3-vuotiaiden ryhmää sekä kaksi 3-5-vuotiaiden ryhmää. Lehdokin päiväkodin lisäksi yksikköömme kuuluu Kämmekkäpuiston päiväkoti sekä  Satulipas-kerho ja avoin päiväkoti Ukko-Pekka.

Tarjolla oleva varhaiskasvatuksen opettajan paikka on alle 3-vuotiaiden ryhmässä, joten toivomme kiinnostusta alle 3-vuotiaiden pedagogiikkaan sekä sensitiivistä työotetta. Tiimi tulee koostumaan varhaiskasvatuksen opettajasta ja kahdesta lastenhoitajasta. Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja osallisena pedagogisessa kehittämisessä ja päätöksenteossa. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä viereisen pienten ryhmän opettajan kanssa.

Tarjoamme sinulle työpaikan sitoutuneesta, kannustavasta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä. Meillä on avoin ja osaava henkilökunta, joka koostuu varhaiskasvatuksen opettajista ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajista. Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet.  Varhaiskasvatuksen opettaja toimii oman tiiminsä pedagogisena johtajana. Työhösi saat tukea päiväkodin johtajalta ja koko työyhteisöltä. 

Arvostamme ammatillista ja positiivista työotetta sekä  hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että sensitiivinen työskentely ja lasten osallisuuden vahvistaminen ovat sinulle tärkeitä asioita. 

Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, jolloin työsuhde on aluksi määräaikainen.  

Kiinnostuitko? Soita (Noora Naskali, 0408473905) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2647,26
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Naskali Noora

0408473905

noora.naskali@vantaa.fi


Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.