Skip to main content

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Haemme ensimmäistä varhaiskasvatuksen sosionomia Suomenojan päiväkotiin Espooseen! Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään uutta tehtävää varhaiskasvatuksessa.

Varhaiskasvatuksen sosionomi työskentelee pääsääntöisesti päivävuoroissa, mutta sen lisäksi heillä on ilta- ja viikonloppuvuoroja. Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut lapsiryhmän varhaiskasvatussuunnitelman ja/tai esiopetussuunnitelman laatimiseen ja toteuttamiseen erityisesti osallistavia yhteisöllisiä pedagogisia menetelmiä käyttäen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toiminnan suunnittelu, toteuttaminen, dokumentointi, arviointi ja kehittäminen omassa lapsiryhmässäsi erityisesti lapsen hyvinvoinnin, osallisuuden ja voimavarojen näkökulmasta. Olet myös keskeisessä roolissa omalta osaltasi varhaiskasvatusyksikön osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistäjänä.

Varhaiskasvatuksen sosionomina tuotat lapsen varhaiskasvatussuunnitelman valmisteluun havaintoja ja tietoja lapsen sosiaalisesta kasvusta. Tehtävänäsi on vahvistaa lapsen ja perheen varhaisen tuen oikea-aikaisuutta perheiden palveluiden näkökulmasta.

Työssäsi painottuu kasvatusyhteistyö huoltajien kanssa. Tämän yhteistyön tavoitteena on edistää lasten sosiaalista kasvua sekä tehdä yhteistyötä perhetyön ja lastensuojelun kanssa.
 
Mielenkiitoisen tehtävän lisäksi saat tueksesi moniammatillisen ja osaavan työyhteisön. Espoon varhaiskasvatuksessa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja kehittämishankkeisiin.

Työpaikan nimi: Suomenojan päiväkoti
Työaika: 38h 15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviin on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Tehtävässä edellytetään:
Odotamme sinulta innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että sinulla on myös kyky kohdata lapset sensitiivisesti, koska he viettävät usein pitkiä aikoja päiväkodissa.

Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Arvostamme kiinnostustasi olla mukana kehittämässä uutta varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävää. Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen varhaiskasvatuksesta ja perhetyöstä sekä positiivisen pedagogiikan menetelmien tuntemuksen.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Päiväkotimme sijaitsee Suomenojalla keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalvelujen keskellä. Päiväkotimme vieressä on iso metsäalue, jota hyödynnämme päivittäin.

Suomenojan päiväkoti on ympärivuorokautista varhaiskasvatusta tarjoava yksikkö. Työpaikkana päiväkotimme on ainutlaatuinen ja henkilökuntamme on sitoutunutta. Vaihtelevat työvuorot antavat omaan arkeen lisää joustavuutta ja jokainen päivä on todellakin erilainen, toteaa varhaiskasvatusyksikönjohtaja Minna Honkaniemi.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Minna Honkaniemi, 0406393034
Työpaikan osoite: Suomalaistentie 4 B, 02270 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2500€/kk
Työ alkaa: 1.8.2021
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 25.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1630-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus