Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

VIENTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaamaan vientimyynnistä ja tukemaan liiketoiminnan kasvua

Motivoidutko kasvumahdollisuuksien tunnistamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä sekä oman kädenjäljen jättämisestä yrityksen kasvuun? Haemme viennin osaajaa vahvistamaan kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksemme jalansijaa Euroopassa.

Vastaat työssäsi Climeconin sisäilmaratkaisujen vientimyynnistä Euroopan markkina-alueella. Tuet kasvutavoitteitamme tapaamalla paikallisia yhteistyökumppaneita / jakelijoita, kartoittamalla asiakkaiden tarpeita, aktivoimalla sekä kasvattamalla olemassa olevia asiakkuuksiamme ja avaamalla myös uusia asiakassuhteita. Toimit avainroolissa uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa ja kasvatat yrityksemme ymmärrystä Euroopan eri alueiden vientimarkkinoista tuottamalla markkina- sekä kilpailija-analyysejä. Keskityt tehtävässä lisäksi vientiliiketoiminnan konseptointiin, tuoteportfolion kehittämiseen ja hinnoittelumallien rakentamiseen tuomalla strategista näkemystä liiketoiminnan tueksi ja viemällä uusia tuotteistuksia käytäntöön.

Työpaikan sijaintina on Helsinki, mutta työhön sisältyy matkustusta ulkomaille. Työskentelet osana myyntitiimiämme ja raportoit työssäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta vientiliiketoiminnan parista vastaavista tehtävistä, talotekniikka/LVI-alan tuntemusta sekä myynnillistä otetta ja näyttöjä tuloksista. Koulutustaustasi on todennäköisesti tekninen, mutta tarvitset tehtävässä kaupallista ajattelua ja ennen kaikkea vahvaa asiakasymmärrystä. Aiempi kokemus ilmanvaihdon ratkaisujen parista, olemassa oleva kontaktiverkosto ja/tai eri vientimarkkinoiden tuntemus antaa hyvät lähtökohdat tehtävään. Toimintatavoiltasi olet itseohjautuva, tulos- ja ratkaisuhakuinen, sekä aktiivisella otteella asioita edistävä. Asioit sujuvasti ja vakuuttavasti englannin kielellä kansainvälisessä ympäristössä, muiden kielien osaaminen on ehdoton etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan suoraan yrityksen liiketoiminnan kehittymiseen ja kasvuun. Jos olet kiinnostunut toimimaan kansainvälisillä markkinoilla, motivoidut uuden luomisesta ja vaikutusmahdollisuuksista, on tehtävä luotu sinulle!

Pääset mukaan lisäksi hyvähenkiseen porukkaan. Climeconilaisen hengen ja menestyksen salaisuus on jäätävän hyvä asenne – teemme sen minkä lupaamme, unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa. Olemme 100 % suomalainen yritys ja vahvasti vastuullinen työnantaja. Arvojemme mukaisesti huolehdimme päivittäisessä toiminnassamme työntekijöidemme hyvinvoinnista (mm. laaja työterveyshuolto) ja kannamme ympäristövastuuta, josta esimerkkinä saavutimme vuonna 2020 hiilineutraaliuden ensimmäisinä yrityksinä rakennus- ja ilmanvaihtoalalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.6.2021 mennessä osoitteessa: www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16179. Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Rautiainen, Mercuri Urval, 044 500 6557.

Climecon on 100% suomalainen, sisäilmamuotoilun edelläkävijä. Toteutamme fiksumpia sisäilmaratkaisuja, joissa yhdistyvät design, huipputekninen laatu ja kokonaisvaltainen helppous. Kaikki ilmanvaihtotuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja paikan kehittymiselle. Meidät tunnetaan hyvästä asenteesta ja tekemisen meiningistä. Olemme yksi Suomen ensimmäisistä hiilineutraaleista yrityksistä. Varmistamme että tämän päivän tekomme rakentavat vastuullista tulevaisuutta. Haluamme toimia alamme suunnannäyttäjinä ja teemme sen jäätävän hyvällä meiningillä.

Helsingin toimipisteemme sijaitsee Herttoniemessä, jossa myös myynti työskentelee.

https://climeconair.com/

VIENTIPÄÄLLIKKÖ

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus