Skip to main content

VIP Kokki, JYP Blackstage

VIP Kokki, Blackstage JYP

Haemme alkavalle jääkiekkokaudelle 2022–2023 VIP kokkia JYPille LähiTapiola areenan hektisen urheiluhuuman keskelle. BlackStagella nautitaan liigaviihteestä ylellisesti ilman jonoja tai ruuhkaa. Kokin työtehtäviin kuuluu monipuolinen ruuan valmistus, laadukkaiden raaka-aineiden käsittely sekä annosten ja reseptien suunnittelutyötä. Blackstage on tilausravintola, jossa valmistetaan kolmen ruokalajin illallisia maksimissaan 30 hengen porukoille.

***

Hakijalta edellytetään kokin ammattitutkintoa sekä työkokemusta kentältä. Sinun voi olla takana jo pitkä työura tai vastaavasti vasta muutaman vuoden kokemus, mutta mikä tärkeintä haluat tuottamaan asiakkaille elämyksiä ainutlaatuisessa työympäristössä, jossa eletään ja hengitetään JYP huumaa.

Työajat ja -päivät määräytyvät liigan otteluohjelman mukaan, joka on jo nähtävillä keväälle asti. Työskentely sopii loistavasti opiskelun tai toisen työn ohelle, sillä työajat painottuvat aina iltaan tai viikonloppuun. Hakemamme henkilöä, pystyy sitoutumaan ja työskentelemään lähes kaikissa JYPin kotipeleissä (runkosarja+playoff). Työpäivät kestävät n. 8–10 tuntia.

***

Palkkaus tässä työssä määräytyy Mara TESin mukaan. Työntekijä perehdytetään työtehtäviinsä, joiden on määrä alkaa heti syyskuun alusta. Tässä työssä on puitteet kohdallaan, joten hae mukaan ja ole osa JYPin menestystä!

JYP rekrytoi yhteistyössä Eezyn kanssa.

 ***

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä ja liitä CV:si tai muita dokumentteja hakulomakkeen loppuun.

Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 28.8.2022.

***

Lisätiedot:

Hanna Ylinen
HR-konsultti
0504790184
hanna.ylinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

VIP Kokki, JYP Blackstage

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Jyväskylä
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Suomi
Eezy Oyj
Ahvenanmaa
Eezy Oyj
Ahvenanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti