Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoropäällikkö, Chico's Jumbo, Vantaa HOK-Elanto

Vuoropäällikkö vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Kalifornian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Tarjoamme herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – annosten yhdistelemiseen ei ole rajoja! Burger-himon iskiessä Chico's on the place to be. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat jopa lihansyöjän. Tavoitteenamme on saada jokaisesta asiakkaastamme vakkari. Lyhin reitti tähän tavoitteeseen on, että pidämme kukin omalla persoonallisella tavallamme huolta asiakkaan fiiliksestä ja kokemuksesta.

Jumbon ravintolamaailmaan kuuluvat Chico’sin lisäksi Spagheteria, Fafa’s, Hesburger ja Coffee House ja Flamingon puolen La Famiglia ja Sir Eino lasketaan myös samaan perheeseen. Ravintolajohtaja Mika Jaakkola johtaa koko tiimiä ja hän kutsuu sinut mukaan näillä sanoilla: ”Pyrin kertomaan henkilökunnalle tarinoita työhistoriastani, mitkä opettavat oivaltamaan asioita. Hymy aamulla helpottaa kummasti päivää ja mielessä pidetään aina tuloksellinen tavoite. Tule joukkoomme rakentamaan omaa tarinaasi!”

Raflaperheemme etsii salityön ammattilaista, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan tosissaan. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta.

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta vuoropäällikön tehtävästä tai vankkaa saliosaamista ja halua edetä urallasi.
Hyviä vuorovaikutus- ja valmennustaitoja.
Kannustavaa ja aurinkoista lähijohtamista.
Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Ihan parhaat työkaverit!
Erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja pystyimme pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä : <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/">Henkilöstöedut - HOK-Elanto<a/> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/vantaa/chicos-jumbo">Chico's Jumbo<a/>

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi

Vuoropäällikkö, Chico's Jumbo, Vantaa HOK-Elanto

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus