Skip to main content

Ympäristöinsinööri

 

 Rupert Resources Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

 

Ympäristöinsinööriä

 

Ikkari on yksi viime aikojen korkealaatuisimmista tutkimusvaiheessa olevista kultaesiintymistä. Nyt tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään Ikkarin kultaesiintymähanketta sen alkuvaiheista lähtien osana positiivista ja kannustavaa työyhteisöä.

 

Tehtävät

Haemme ympäristöinsinööriä vahvistamaan yhtiön ympäristötyötä Pahtavaaran kaivosalueella sekä Ikkarin -kultaesiintymähankkeessa. Ympäristöinsinööri raportoi ympäristöpäällikölle ja toimii tiiviissä yhteistyössä yhtiön eri asiantuntijoiden ja konsulttien kanssa. Pääasiallisina tehtävinä yhtiön YVA-hankkeissa avustaminen, ympäristökäytänteiden ja ympäristöön liittyvien hallintajärjestelmien (mm. ISO14001, kestävän malminetsinnän vastuullisuusjärjestelmä) kehittäminen ja jalkauttaminen toimintaan yhdessä ympäristöpäällikön kanssa. Tehtävään kuulu myös eri ympäristöön liittyvien tunnuslukujen seuranta ja raportointi. Ympäristöinsinöörin vastuualueelle kuuluvat Pahtavaaran kaivosalueen ja Ikkarin hankkeen ympäristötarkkailun seuranta ja koordinointi, sekä karttatietokantojen ylläpito.

 

Koulutus ja vaatimukset

Alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ympäristöalalta. Olet omatoiminen ja innokas kehittämään uutta. Pidät vaihtelevasta työstä ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa.

 

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antavat Eezy Personnel Oy:n konsultit Juhani Lettolammi, juhani.lettolammi@eezy.fi, puh. 040 5517060 ja Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi, puh. 050 4661062.

 

Voit hakea tehtävää rekisteroimällä CV:si ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 23.5.2022 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat


Rupert Resources:n pääpaino on Rupert Lapland -hankkeessa Keski-Lapin viherkivivyöhykkeellä. Hanke koostuu monen miljoonan unssin Ikkari -kultaesiintymästä ja luvitetusta Pahtavaaran kaivoksesta. Yritys on perustettu 2016. Toiminta keskittyy malminetsintään, aktiivista kaivostoimintaa ei tällä hetkellä ole Pahtavaaran kaivoksen ollessa ylläpitotilassa.

Ympäristöinsinööri

Rupert Resources
99600 Sodankylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus